ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Θα διαχειριστούμε τα κρούσματα, ξεχωριστά παιχνίδια τα ντέρμπι»

Ο Δημήτρης Πρίφτης σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι πράσινοι θα διαχειριστούν καλά όλα τα θέματα που έχουν με τον κορωνοϊό.

Πρίφτης: «Θα διαχειριστούμε τα κρούσματα, ξεχωριστά παιχνίδια τα ντέρμπι»

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού» ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» στην Euroleague:

Για τα κρούσματα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό: «Είναι μία πραγματικότητα, που δυστυχώς βιώνουμε λίγο – πολύ όλες οι ομάδες. Δυστυχώς πριν από την αναμέτρηση μάθαμε ότι θα έχουμε κάποια απώλεια. Έχουμε κάποια κρούσματα τα οποία προφανώς θα διαχειριστούμε. Σκοπός μας είναι να κατέβουμε στο γήπεδο όσοι είμαστε υγιείς και να παίξουμε πολύ δυνατά, έχοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο».

Για τις εντός έδρας εμφανίσεις του «τριφυλλιού»: «Γενικά, στα παιχνίδια στο γήπεδό μας έχουμε συμπεριφερθεί με σωστή νοοτροπία και έχουμε δείξει ανταγωνιστικοί, είτε έχουμε κερδίσει, είτε έχουμε χάσει δύσκολα. Αυτό πρέπει να είναι το σκεπτικό μας στο αυριανό ματς, αυτή πρέπει να είναι η προσέγγισή μας. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε σκληροί, με ενέργεια. Να βγούμε με αμυντικό προσανατολισμό στο γήπεδο και να παίξουμε με αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Έχουμε κάνει μια πρόοδο, αλλά αυτό πρέπει να εκφραστεί και με κάποια αποτελέσματα. Θα πω και πάλι ότι είναι πολύ κακή η συγκυρία της απώλειας λόγω κορωνοϊού. Δεν έχουμε πολυπληθές ρόστερ. Διαθέτουμε ένα συγκεκριμένο ρόστερ και κάθε παίκτης έχει το ρόλο του. Οποιαδήποτε απουσία θα παίξει κάποιον ανασταλτικό ρόλο».

Για το πόσο διαφορετικά είναι τα ντέρμπι «αιωνίων»: «Θα λέγαμε ότι αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Προφανώς, θα έλεγα ότι είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Δεν έχει σημασία τι έγινε στο ματς του πρωταθλήματος. Είναι ιδιαίτερα αυτά τα ντέρμπι, με δική τους δυναμική. Επομένως, δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα απλό παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, παρ’ όλο που προσφέρει την ίδια συγκομιδή πόντων. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με ψυχολογικές προεκτάσεις. Σίγουρα, αυτό επηρεάζει και την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη που έχει κάθε ομάδα στον εαυτό της.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Ολυμπιακό και τους παίκτες που θα πρέπει να περιορίσουν οι «πράσινοι»: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά ως σύνολο, έχει ταχύτητα στο παιχνίδι και πολυφωνία. Θα πρέπει να δούμε συνολικά τον αντίπαλο και όχι μεμονωμένα σε κάποιους παίκτες. Σαφώς, κάποιοι έχουν μεγαλύτερη συνδρομή στο σκοράρισμα. Όμως, πρέπει να δούμε τη συνολική λειτουργία του Ολυμπιακού και πώς θα σταματήσουμε τον τρόπο ανάπτυξής του είτε στο ανοιχτό γήπεδο, είτε στο set παιχνίδι».

Για το sold out στο ΟΑΚΑ: «Αυτό είναι το προφανές για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, είναι κάτι αναμενόμενο. Ανεξάρτητα από τη φετινή ή όποια απόδοση έχει η ομάδα, τα συγκεκριμένα παιχνίδια όπως προείπαμε έχουν μια δική τους δυναμική και αξία. Άρα, είναι αναμενόμενο ο κόσμος να δώσει το “παρών”».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...