ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έναρξη ακαδημιών ποδοσφαίρου κοριτσιών

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός γνωστοποίησε ότι ο ξεκινάει η λειτουργία της ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Έναρξη ακαδημιών ποδοσφαίρου κοριτσιών

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη των ακαδημιών ποδοσφαίρου γυναικών για ηλικίες 7-17 ετών στο Ηράκλειο Αττικής. Το «τριφύλλι» έχει μπει δυναμικά στον χώρο του λαοφιλούς αθλήματος και στις γυναίκες και πλέον οργανώνει και τις μικρότερες ηλικίες.

Η πρώτη συγκέντρωση των ακαδημιών είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιανουαρίου του 2022 στο γήπεδο Πράσινου Λόφου στο Ηράκλειο, στις εγκαταστάσεις του Ερμή Ηρακλείου.

Υπεύθυνος των ακαδημιών είναι ο Λεωνίδας Κυριζάκης και οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να επικοινωνούν μαζί του στο 6956034094 και το τηλέφωνο της γραμματείας του γηπέδου είναι το 2102849044»

Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας»
Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας» 186 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.