ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Χατζηνικολάου: «Το 2021 πήρα πίσω αυτό που αγάπησα από παιδί – Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει όλους τους τίτλους στον Παναθηναϊκό»!

Τον απολογισμό του 2021 σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο, έκανε η Όλγα Χατζηνικολάου μέσα από το προσωπικό της blog στο panathinaikos24.gr, ενώ παράλληλα ευχήθηκε το νέο έτος που θα εκκινήσει σε λίγες ημέρες, να φέρει υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλο τον Παναθηναϊκό.

Blog - Χατζηνικολάου: «Το 2021 πήρα πίσω αυτό που αγάπησα από παιδί - Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει όλους τους τίτλους στον Παναθηναϊκό»!

Τον απολογισμό του 2021 σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο, έκανε η Όλγα Χατζηνικολάου μέσα από το προσωπικό της blog στο panathinaikos24.gr, ενώ παράλληλα ευχήθηκε το νέο έτος που θα εκκινήσει σε λίγες ημέρες, να φέρει υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλο τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Σε λίγες μέρες αποχαιρετούμε το 2021, ενώ ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το 2022, με την ελπίδα να είναι γεμάτο επιτυχίες για το Σύλλογό μας!

Σε προσωπικό επίπεδο η χρονιά που διανύσαμε ήταν ιδιαίτερα σημαντική, καθότι μου έδωσε πίσω αυτό που αγάπησα από μικρό παιδί – ξαναμπήκα στο γήπεδο και πάτησα παρκέ μετά από απουσία τριών χρόνων!

Η επιστροφή μου στην ενεργό δράση συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο ΣΕΦ με ανατροπή βγαλμένη από όνειρό!

Ήταν μια ξεχωριστή χρονιά, όπως ξεχωριστές ήταν όλες οι στιγμές που ζήσαμε από την ανατροπή στη Λεωφόρο μέχρι την υποδοχή που μας επιφύλαξε ο κόσμος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρώτα απ’ όλα ήταν μία πολύ σημαντική χρονιά για τον Παναθηναϊκό που επέστρεψε στην κορυφή της Ελλάδας και συμμετείχε μετά από πολλά χρόνια σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η χρονιά που φεύγει βρίσκει την ομάδα που χτίστηκε βήμα-βήμα και στους τελικούς έκανε τον κόσμο να παραμιλάει να έχει ανεβεί επίπεδο μέσα από την σκληρή δουλειά. Πέρα όμως, από τα θετικά τα άδεια από θεατές γήπεδα λόγω της πανδημίας στο μεγαλύτερο μέρος της χρόνιας που φεύγει προκάλεσαν μεγάλο πλήγμα στον Παναθηναϊκό και τον ελληνικό αθλητισμό.

Από την αρχή της προηγούμενης σεζόν με τη νίκη επί του Ολυμπιακού τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος στην άδεια Λεωφόρο -με την οποία έσπασε το αήττητο σερί του αντιπάλου- η ομάδα έδειξε ικανή για μεγάλα πράγματα.

Η ομάδα βελτιωνόταν σταθερά από παιχνίδι σε παιχνίδι και έδειχνε αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση, όπως και την έκανε στους τελικούς του πρωταθλήματος με την επική ανατροπή από το -18 στη Λεωφόρο και τη λιονταρίσια εμφάνιση στον τρίτο και τελευταίο τελικό.

Ήταν ένα θριαμβευτικό φινάλε σε μία ονειρεμένη σεζόν με τον Παναθηναϊκό να στέφεται πρωταθλητής. Έχοντας πλέον βάλει «ψηλά τον πήχη» η ομάδα που ενισχύθηκε έχει την τρέχουσα σεζόν ως στόχο να διατηρήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή. Έχουμε δημιουργήσει ένα δυνατό ρόστερ και θέλουμε να κατακτήσουμε τους δύο εγχώριους τίτλους.

Για το νέο έτος εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία και να επιστρέψουμε όλοι στην κανονικότητα! Εύχομαι όλες οι κούπες να βαφτούν «πράσινες», ο υπέροχος κόσμος του Παναθηναϊκού να γεμίζει τα γήπεδα και να πανηγυρίζει νίκες και τίτλους της ομάδας μας σε όλα τα σπορ.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα, να έχετε όλοι και όλες καλές γιορτές με υγεία…

Όλγα»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ