ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αυγενάκης: «Δεν είμαστε υπέρ του κλεισίματος των γηπέδων»

Κατά της πιθανότητας κλεισίματος των γηπέδων είναι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του.

Αυγενάκης: «Δεν είμαστε υπέρ του κλεισίματος των γηπέδων»

Κατά της πιθανότητας κλεισίματος των γηπέδων είναι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του.

Με δηλώσεις του στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 ο υφυπουργός Αθλητισμού,  δήλωσε πως είναι κατά της προοπτικής να κλείσουν τα γήπεδα λόγω του κορωνοϊού.

«Εμείς είμαστε οπαδοί του μέτρου, δεν είμαστε οπαδοί του απόλυτου κλεισίματος, δηλαδή της απαγόρευσης οπαδών, φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων. Έχουμε κάνει τις δικές μας προτάσεις, προσεγμένες και μελετημένες.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 530.191 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εμείς έχουμε κάνει την εισήγησή μας, έχω μιλήσει αρκετή ώρα και έχω επιχειρηματολογήσει και με τον Υπουργό Υγείας, τον Θάνο Πλεύρη και με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, όπως γίνεται σε κάθε φάση από κάθε υπουργείο. Περιμένουμε να λάβουν υπόψη όλα τα δεδομένα και τις προτάσεις μας που είναι εξαιρετικά επεξεργασμένες, έχοντας την λογική του μέτρου αλλά από την άλλη την εικόνα της πανδημίας, την έχει η επιτροπή και το Υπ. Υγείας.

Αναμένουμε, θα επιχειρηματολογήσουμε και θα συμμετέχουμε στην συζήτηση για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, πάντα σεβόμενοι τους επιστήμονες που εκ των πραγμάτων έχουν πολύ καλύτερη εικόνα από εμάς για την πορεία της πανδημίας, την μεταδοτικότητα, τους κινδύνους, την εικόνα των νοσοκομείων μας» ανέφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.