ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Του χρόνου τέτοιο καιρό να κάνει πρωταθλητισμό

Ο Βασίλης Μοιρώτσος αποχαιρετά το 2021 με την ευχή σε έναν χρόνο από σήμερα να βλέπουμε έναν Παναθηναϊκό που θα διεκδικεί πρωτάθλημα.

Του χρόνου τέτοιο καιρό να κάνει πρωταθλητισμό

Επιβεβαιώθηκε και στον Βόλο η αλλαγή νοοτροπίας του Παναθηναϊκού. Αυτό που από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να κάνει ο Γιοβάνοβιτς και λιθαράκι – λιθαράκι το καταφέρνει. Να περάσει στους παίκτες του τη λογική πως στο γήπεδο μπαίνουν και είναι καλύτεροι από τον αντίπαλο. Πως πηγαίνοντας στον Βόλο να παίξουν έναν επαναληπτικό με το σκορ του πρώτου αγώνα στο 2-1, δεν θα πάνε για να το υπερασπιστούν, αλλά για να κερδίσουν. Αυτός είναι Παναθηναϊκός.

Κι αν μια ομάδα άξιζε να κερδίσει, ήταν ξεκάθαρα οι πράσινοι. Πέντε καθαρές ευκαιρίες έκαναν. Και δε δέχτηκαν ούτε μία. Τυχαίο το 0-0. Θα πει κάποιος πως όσο παρέμενε, μπορούσε με μια… στραβοκλωτσιά στο τέλος να αποκλειστεί. Ναι θα μπορούσε να συμβεί. Αλλά είναι διαφορετικό να σου κάτσει μία… στραβή στο ποδόσφαιρο, που θα είναι η εξαίρεση και διαφορετικό να είναι ο κανόνας οι αποκλεισμοί από ομάδες τύπου Λαμίας και ΠΑΣ Γιάννινα όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός είναι στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ενός Κυπέλλου που φέτος μοιάζει με δεύτερο… πρωτάθλημα. Είναι μέσα ακόμα και οι πέντε μεγάλοι. Και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η κλήρωση, που σίγουρα θα βγάλει ντέρμπι. Αν με ρωτάτε, εγώ θέλω έναν εκ των τεσσάρων (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη). Να τεστάρει δυνάμεις ο Παναθηναϊκός, να ρίξει μεγάλο βάρος στην υπόθεση πρόκριση. Και είναι και σε μια περίοδο που δεν έχει να φοβηθεί κανέναν τους. Αντίθετα οι υπόλοιποι δεν τον θέλουν μπροστά τους.

Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός
Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός 823 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το 2021 κλείνει με φιλοδοξία για το μέλλον. Ο Γιοβάνοβιτς έχει προχωρήσει την ομάδα ένα βήμα μπροστά. Απομένουν πολλά ακόμα να κάνει και εκείνος και οι παίκτες και η διοίκηση για να δούμε την επιστροφή στην… κανονικότητα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλάμε για κανονικότητα όταν ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο -18 από την πρώτη θέση. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος.

Η ευχή για τη νέα χρονιά λοιπόν είναι του χρόνου τέτοιο καιρό να συζητάμε για πρωτάθλημα. Να φτάσει ο Παναθηναϊκός στο σημείο που θα κάνει πρωταθλητισμό, που δεν θα πετάει βαθμούς όπως έκανε στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, που περισσότερο με μεταβατική μοιάζει μετά το περσινό έκτρωμα που είδαμε στο γήπεδο.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει τον τρόπο και πάνω απ’ όλα ξέρει που βρίσκεται. Το τελευταίο δίμηνο είναι ο οδηγός για τη συνέχεια. Η Ευρώπη δεν μπορεί να περιμένει άλλο και το καλοκαίρι οφείλει η ομάδα να βρίσκεται σε κληρωτίδα ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Κι αν έχει ένα Κύπελλο στην τροπαιοθήκη της; Ακόμα καλύτερα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...