ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χριστούγεννα 1979: Ο Δομάζος επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, εκεί που πρωτοπήγε παιδί και έφυγε… στρατηγός!

Χριστούγεννα 1979. Ο Μίμης Δομάζος αφήνει την ΑΕΚ με τις… ευλογίες του Λουκά Μπάρλου και επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, για να κλείσει την τεράστια καριέρα του, στα χρώματα που την ξεκίνησε!

Χριστούγεννα 1979: Ο Δομάζος επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, εκεί που πρωτοπήγε παιδί και έφυγε... στρατηγός!

«Αυτό το δελτίο θα το κορνιζάρω για να το βλέπουν για πάντα τα παιδιά μου», δήλωνε ο Μίμης Δομάζος τα Χριστούγεννα του 1979. Όχι, δεν ήταν το πρώτο της καριέρας του. Αντιθέτως, ήταν το τελευταίο. Εκείνο που επισφράγιζε την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Τα δύο χρόνια που πέρασε στην ΑΕΚ, ήταν όμορφα, αλλά και… πολλά. Η καρδιά του πάντοτε χτυπούσε στους ρυθμούς του Απόστολος Νικολαΐδης και μετά από το πρωτάθλημα του 1979 με την «Ένωση», ήταν καιρός για να επιστρέψει στην ομάδα που τον υποδέχθηκε ως «αμούστακο» παιδί στα 17 του χρόνια από την Άμυνα Αμπελοκήπων και τον έκανε «στρατηγό», μετά από εννέα πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδας.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.