ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Ντε Ντρις: «Στόχος μας να κατακτήσουμε όσους περισσότερους τίτλους γίνεται»

Ο βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού, Μπραμ  Βαν Ντε Ντρις, μέσα από το blog του στο Panathinaikos24.gr, στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν.

Blog - Ντε Ντρις: «Στόχος μας να κατακτήσουμε όσους περισσότερους τίτλους γίνεται»

Ο βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού, Μπραμ  Βαν Ντε Ντρις, μέσα από το blog του στο Panathinaikos24.gr, στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν.

«Καλησπέρα σας,

Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλά Χριστούγεννα και να έχει όλος ο κόσμος υγεία, καθώς αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Το πρώτο κομμάτι της σεζόν έχει πάει πολύ καλά για την ομάδα, μιας και έχουμε χάσει μόλις ένα παιχνίδι. Είμαστε μέσα σε όλους μας τους στόχους. Στο πρωτάθλημα είμαστε στην πρώτη θέση. Μπορεί να χάσαμε από τον ΠΑΟΚ στη διοργάνωση αυτή, αλλά μπορώ να σου πω ότι η νίκη επ’Ι του Ολυμπιακού ήταν ιδιαίτερα σημαντική και για τους οπαδούς μας. Τους κάναμε χαρούμενους και αυτό είναι που έχει την μεγαλύτερη σημασία. Παράλληλα, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα πάμε μια χαρά.

Προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο και θεωρώ ότι μπορούμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Την άλλη Τετάρτη παίζουμε απέναντι στον Φοίνικα Σύρου. Στο πρωτάθλημα μπορεί να τους κερδίσαμε εύκολα, αλλά το Λιγκ Καπ είναι εντελώς διαφορετικό και πρέπει να προσέξουμε.

Θα είναι ένα ανταγωνιστικό ματς, αλλα θεωρώ οτι θα τα καταφέρουμε. Στόχος μας είναι στο τέλος της σεζόν να κατακτήσουμε όσο περισσότερους τίτλους μπορούμε.

Χρόνια πολλά σε όλους!

Θα τα ξαναπούμε, Μπραμ»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE