ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ντουντουνάκη: «Στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο οι ποδοσφαιριστές και οι παίκτες στο Survivor!»

Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού, Άννα Ντουντουνάκη, τα λέει έξω από τα δόντια.

Ντουντουνάκη: «Στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο οι ποδοσφαιριστές και οι παίκτες στο Survivor!» | panathinaikos24.gr

Η  κολυμβήτρια του τριφυλλιού σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για το πως προετοιμάζεται πριν από τους αγώνες, εξέφρασε τα παράπονά της στην Πολιτεία, ενώ αναφέρθηκε στις στιγμές που σκέφτηκε να  εγκαταλείψει τον αθλητισμό.

Μόνος πρώτος και με διαφορά!
Μόνος πρώτος και με διαφορά! 815 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια Ευρώπης μίλησε στην ιστοσελίδα ertnews.gr.

“Δεν έχω επικοινωνία με τους πολιτικούς. Μία φορά στα 5 χρόνια. Μόνο στις επιτυχίες. Δεν έχουμε την προσοχή από την Πολιτεία. Δεν τους ενδιαφέρουμε. Και το θέμα, δεν είναι να «κοιτάνε» μόνο εμάς. Τους πρωταθλητές. Θα έπρεπε η προσοχή τους να είναι στραμμένη  στις νεότερες γενιές για να τους βοηθήσουν να φτάσουν σε ένα επίπεδο. Σαν αυτό που βρισκόμαστε σήμερα εμείς.

Η πολιτεία στρέφει την προσοχή της μόνο εκεί που πηγαίνουν τα χρήματα. Στην κολύμβηση δεν έρχονται. Πηγαίνουν σε άλλα αθλήματα. Γι’ αυτό δεν έχουμε και την δέουσα προσοχή. Βέβαια, δεν φταίει μόνο η Πολιτεία. Και τα ΜΜΕ έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Τα δικά μας αθλήματα, τα θυμόμαστε μόνο όταν έχουν επιτυχία. Αυτό δεν είναι ωραίο”.

Όταν ο δημοσιογράφος Γιάννης Κάρμας την ρωτά πώς είναι το κλίμα σε άλλες χώρες, η Άννα Ντουντουνάκη, απαντά:  “Οι υποδομές εκεί, δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Στα Χανιά, όσο ήμουν στο σχολείο τρία χρόνια, δεν λειτουργούσε η μεγάλη πισίνα και κολυμπούσα στην μικρή. Ήμασταν 20 άτομα σε κάθε διαδρομή. Προσευχόμουν την επόμενη μέρα να λειτουργεί η πισίνα και να έχουν λεφτά να βάλουν πετρέλαιο. Το καλοκαίρι ήμουν σε αγώνα στην Ιταλία. Δεν μπορώ να σου περιγράψω πως συμπεριφέρονταν στην κορυφαία Ιταλίδα κολυμβήτρια. Έξω από το κολυμβητήριο είχαν πανό κτλ. Στην Ελλάδα βλέπεις κάτι τέτοιο; Όχι! Μόνο στους ποδοσφαιριστές και στο… «survivor»!”

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close