ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Κρος: «Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη»

Η πράσινη βολεϊμπολίστρια, Τζένιφερ Κρος, μέσα από το blog της στο Panathinaikos24.gr, έστειλε το δικό της μήνυμα ενόψει της νέας χρονιάς θέτοντας ξεκάθαρα τους στόχους.

Blog - Κρος: «Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη»

Η πράσινη βολεϊμπολίστρια, Τζένιφερ Κρος, μέσα από το blog της στο Panathinaikos24.gr, έστειλε το δικό της μήνυμα ενόψει της νέας χρονιάς θέτοντας ξεκάθαρα τους στόχους.

«Καλημέρα σας, Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Εύχομαι από καρδιάς υγεία και ευτυχία σε σας και τις οικογένειες σας.

Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις ημέρες κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα από τις προπονήσεις. Το πρώτο μέρος της σεζόν έχει πάει παρά πολύ καλά για εμάς. Έχουμε πιάσει πολύ καλά στάνταρ απόδοσης και γι αυτό είμαστε δίκαια στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Είμαστε χαρούμενες που έχουμε προκριθεί στο CEV cup, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολλά να πετύχουμε ακόμα. Φυσικά στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη, αλλά και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Σίγουρα αυτές τις μέρες θα χαλαρώσουμε λίγο, αλλά στη συνέχεια θα ανεβάσουμε στροφές, προκειμένου να προετοιμαστούμε καλά για τη νέα σεζόν.

Χρόνια πολλά σε όλους.

Θα τα ξαναπούμε, Τζένιφερ»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ