ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βιτάλ στο p24: “Να επιστρέψω στο καλό μου παιχνίδι και να συνδέσω το όνομά μου με τον Παναθηναϊκό”

Ο Ματέους Βιτάλ μιλάει στο panathinaikos24.gr για τους στόχους ενόψει του 2022, τη δική του απόδοση, αλλά και το μέλλον του στο "τριφύλλι" - "Να φτάσουμε ψηλά τον Παναθηναϊκό γιατί του αξίζει".

Βιτάλ στο p24:

Ο Ματέους Βιτάλ μιλάει στο panathinaikos24.gr για τους στόχους ενόψει του 2022, τη δική του απόδοση, αλλά και το μέλλον του στο “τριφύλλι” – “Να φτάσουμε ψηλά τον Παναθηναϊκό γιατί του αξίζει”.

Ο Βραζιλιάνος χαφ – εξτρέμ ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Παναθηναϊκός περιμένει πολλά από τον ίδιο, με βάση τα στοιχεία που διαθέτει και την ικανότητά του στο επιθετικό παιχνίδι. Ο Βιτάλ αναφέρει στο panathinaikos24.gr στη δική του απόδοση, μιλάει για τους στόχους που έχει ο ίδιος και η ομάδα ενόψει του νέου έτους και αναφέρει στη βελτίωση του “τριφυλλιού” το τελευταίο διάστημα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.014 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αρχικά, ο ποδοσφαιριστής στέκεται στην πρόκριση επί του Βόλου: “Καταφέραμε το στόχο μας που ήταν η πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Δεν ήρθε η νίκη, όμως είχαμε πάρει το αποτέλεσμα στην έδρα μας. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ, όμως το πιο σημαντικό ήταν ότι πήραμε την πρόκριση. Τώρα σκεφτόμαστε ήδη τον επόμενο γύρο. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη και όλη μας η προσοχή είναι στραμμένη εκεί”.

Οσο για την απόδοση της ομάδας τόσο στο ματς του Πανθεσσαλικού, όσο και στα τελευταία: “Πιστεύω ναι κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Όπως είδαμε κάναμε κι άλλα καλά παιχνίδια στον πρώτο γύρο. Ειδικά στην έδρα μας παίξαμε ματς με αρκετή ένταση, με επιθετικό παιχνίδι. Όπως μας έχει ζητήσει ο προπονητής μας και έχουμε προπονηθεί γι’ αυτό, έτσι μας αρέσει να παίζουμε. Όπως είπα σκεφτόμαστε ήδη το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, γιατί είναι πολύ σημαντικό ενόψει τη συνέχειας στο πρωτάθλημα”.

Ο 23χρονος αναφέρεται στη δική του απόδοση και στο ότι θέλει να επιστρέψει σε πάλι σε ανάλογες εμφανίσεις με αυτές του ξεκινήματος της σεζόν: “Θεωρώ πως όταν έφτασα εδώ ήμουν πολύ καλά. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παραμείνω όπως στα πρώτα μου παιχνίδια, όμως είμαι συγκεντρωμένος εδώ, στο πώς να επιστρέψω στο καλό παιχνίδι μου, από όταν πρωτοήρθα εδώ. Όπως είπα και όταν ήρθα στην ομάδα θέλω να συνδέσω το όνομά μου με το σύλλογο και να κατακτήσω σπουδαία πράγματα εδώ”.

Οσο για τις ευχές του για το 2022 και τους στόχους με τον Παναθηναϊκό, ο Βιτάλ είναι ξεκάθαρος “Εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει πολλή χαρά. Καλές νίκες, στόχους που θα υλοποιηθούν. Όπως είπα από τη μέρα μου ήρθα εδώ, εύχομαι να μπορέσουμε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά γίνεται γιατί είναι ένας τεράστιος σύλλογος που του αξίζει να βρίσκεται πολύ ψηλά. Εύχομαι το 2022 να φέρει αυτή τη χαρά για την ομάδα και τον κόσμο μας, να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει να είναι”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.