ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέντοβιτς σε οπαδό Ολυμπιακού: «Τελικά είσαι ηλίθιος» (pics)

Η απάντηση του Νεμάνια Νέντοβιτς σε οπαδό του Ολυμπιακού μέσω twitter.

Νέντοβιτς σε οπαδό Ολυμπιακού: «Τελικά είσαι ηλίθιος» (pics)

Η απάντηση του Νεμάνια Νέντοβιτς σε οπαδό του Ολυμπιακού μέσω twitter.

Ο φίλος των ερυθρόλευκων προκάλεσε τον Σέρβο με αφορμή τον πρόσφατο τραυματισμό του στο παιχνίδι με το Λαύριο από τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη.

Ενας φίλος του Ολυμπιακού έκανε mention τον Νέντοβιτς και ζήτησε το σχόλιό του για φάση με Μακκίσικ και Οκάρο, με τον παίκτη του «τριφυλλιού» να γράφει: «Τι έγινε; Πάτησε πάνω στο πόδι κάποιου;».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν ο οπαδός των Πειραιωτών τον ρώτησε αν θέλει να πει κάτι, σε σχέση και με τη φάση με τον Νικολαΐδη, ο Σέρβος σχολίασε: «Οπότε μπορείς να αποφεύγεις κάποιον όταν είσαι στον αέρα; Ωραία ιστορία. Δεν έπεσε πάνω στον Οκάρο γιατί ο Οκάρο μετακίνησε το πόδι του δεξιά, ώστε να μπορεί να προσγειωθεί. Τέλος της ιστορίας. Απόλαυσε τη νίκη και μάθε τους κανόνες εάν σε ενδιαφέρουν».

Ο οπαδός του Ολυμπιακού επανήλθε και κάλεσε με μπόλικο θράσσος να… μάθει τους κανόνες. Ο Νεμάνια απάντησε: «Σου έδωσα μια ευκαιρία να το τελειώσουμε αυτό με ωραίο τρόπο, αλλά είσαι απλά ένας ηλίθιος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.