ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Με φυσική παρουσία η κλήρωση του Κυπέλλου»

Η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την επερχόμενη κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παναθηναϊκός: «Με φυσική παρουσία η κλήρωση του Κυπέλλου»

Η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την επερχόμενη κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Να υπάρχει φυσική παρουσία και μην γίνει ιντερνετικά, αλλά και να την πραγματοποιήσουν οι παρευρισκόμενοι παράγοντες και όχι οι εκπρόσωποι της ΕΠΟ, είναι η θέση της πράσινης ΠΑΕ ενόψει της επερχόμενης κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Οι πράσινοι τονίζουν την ανάγκη πραγματοποίησής της με φυσική παρουσία των παραγόντων και όχι ιντερνετικά.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.136 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά στον Παναθηναϊκό υποστήριζαν πως «με αφορμή την επερχόμενη κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας η θέση του Παναθηναϊκού, η οποία θα πάρει άμεσα επίσημη μορφή, είναι η διεξαγωγή της να γίνει με φυσική παρουσία των παραγόντων και όχι ιντερνετικά.

Επί της διαδικασίας, αυτή να υλοποιηθεί από τα ίδια τα πρόσωπα που θα βρεθούν εκεί και όχι από τους εκπροσώπους της ΕΠΟ. Αλλωστε τόσο οι παράγοντες όσο και τα στελέχη των ομάδων «ελέγχονται» σχεδόν καθημερινά, πηγαίνουν κανονικά στα γήπεδα και τις προπονήσεις, επομένως δεν συντρέχει κανένας λόγος «αποκλεισμού» και πριβέ κλήρωσης»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...