ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μετάλλαξη Όμικρον: Κρίσιμες αποφάσεις για τα νέα μέτρα – Τι ισχύει για τα γήπεδα

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθούν τα νέα μέτρα για την αναχαίτιση του πανδημικού κύματος του κορωνοϊού και της μετάλλαξης Όμικρον καθώς η κατάσταση δείχνει ότι ξεφεύγει με προβλέψεις που κάνουν λόγο ακόμα και για 20.000 ημερήσια κρούσματα στα μέσα Ιανουαρίου.

Μετάλλαξη Όμικρον: Κρίσιμες αποφάσεις για τα νέα μέτρα - Τι ισχύει για τα γήπεδα

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθούν τα νέα μέτρα για την αναχαίτιση του πανδημικού κύματος του κορωνοϊού και της μετάλλαξης Όμικρον καθώς η κατάσταση δείχνει ότι ξεφεύγει με προβλέψεις που κάνουν λόγο ακόμα και για 20.000 ημερήσια κρούσματα στα μέσα Ιανουαρίου.

Προσπαθώντας να αναχαιτίσουν τις συνέπειες από την καταιγίδα της μεταλλάξης Όμικρον οι ειδικοί συνεδριάζουν τη Δευτέρα και στη συνέχεια θα εισηγηθούν στην κυβέρνηση, αφού πρώτα εξετάσουν τους «σκληρούς δείκτες», δηλαδή τον αριθμό των εισαγωγών και τις διασωληνώσεις που ασκούν πίεση στο ΕΣΥ.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.633 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως μετέδωσε η Σοφία Φασουλάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στο μικροσκόπιο μπαίνουν από τους ειδικούς τα κέντρα διασκέδασης.

Το α’ σενάριο για τα νυχτερινά μαγαζιά

Κλείσιμο τα μεσάνυχτα Μόνο καθήμενοι Μειωμένη πληρότητα Το σκληρό σενάριο Αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα μέτρα αυτά εξετάζονται για τη διασκέδαση και όχι για την εστίαση, τα εστιατόρια και τα καφέ.

Τα γήπεδα

Το τρίτο μέτωπο είναι αυτό των γηπέδων όπου παρατηρείται μη συμμόρφωση με τα ισχύοντα μέτρα. Σε αυτή την περίπτωση εξετάζεται η μειωμένη πληρότητα κατά 30% ή ακόμα και οι αγώνες να διεξάγονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Επιστροφή της τηλεργασίας

Ένα άλλο μέτρο που εξετάζεται είναι η επιστροφή της τηλεργασίας στο 50% τόσο στον Ιδιωτικό Τομέα όσο και στο Δημόσιο από το 20% που είναι σήμερα. Τέλος, όσον αφορά τα σχολεία η κυβέρνηση είναι κάθετη, δηλαδή δε θέλει ούτε να τα κλείσει ούτε να επιστρέψει το καθεστώς της τηλεκπαίδευσης. Αυτό που εξετάζεται είναι η αλλαγή των πρωτοκόλλων λειτουργίας. Αυτή τη στιγμή ένα τμήμα κλείνει εφόσον νοσεί το 50%+1 της τάξης και εξετάζεται το ενδεχόμενος αλλαγής. Σημειώνεται πως προς ώρας αποκλείεται και το ενδεχόμενο παράτασης των σχολικών διακοπών. Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.