ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κόντρα στο Λαύριο για να «σφραγίσει» την πρόκριση στο final four του Κυπέλλου

Σε αγωνιστική δράση μπαίνει μετά τη διακοπή λόγω των Χριστουγέννων ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει το Λαύριο στο ΟΑΚΑ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (20:00, ΕΡΤ3 - Panathinaikos24.gr), όπου με νίκη το τριφύλλι σφραγίζει την παρουσία του στο φάιναλ φορ του θεσμού.

Κόντρα στο Λαύριο για να «σφραγίσει» την πρόκριση στο final four του Κυπέλλου

Οι «πράσινοι» μετά την ήττα τους από τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα και τη διακοπή λόγω των Χριστουγέννων, επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις αυτή τη φορά για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και στόχος για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είναι να σφραγίσει την παρουσία της στο φάιναλ φορ που θα διεξαχθεί στην Κρήτη.

Απέναντι από τον Παναθηναϊκό, θα βρεθεί το Λαύριο, με το σύνολο του Χρήστου Σερέλη να είναι αξιόμαχο, ενώ προέρχεται από μια μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία κόντρα στην Μάλαγα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αγωνιστικά ζητήματα έχει ο Παναθηναϊκός, με τον Χάουαρντ Σαντ Ρος να απουσιάζει από την αναμέτρηση, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του έμπειρου προπονητή.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.845 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ-3, ενώ οι τρεις διαιτητές στης σημερινής αναμέτρησης είναι οι Τσολάκος, Θεονάς και Καρπάνος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.