ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Η εικόνα και όχι η βαθμολογία της ομάδας δίνει ελπίδα!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την πολύ καλή εικόνα του Παναθηναϊκού, που σε κάνει τους φίλους του τριφυλλιού να ελπίζουν ενόψει της συνέχειας.

Η εικόνα και όχι η βαθμολογία της ομάδας δίνει ελπίδα!

Το 2021 κλείνει με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και στα προημιτελικά του κυπέλλου. Η πρόκριση στο κύπελλο ήταν το αυτονόητο, που ήρθε πιο άνετα από ότι δείχνει το 0-0 στον Βόλο. Η ομάδα έκανε το καλύτερό της φετινό πρώτο ημίχρονο και στο τέλος έχασε πέντε σίγουρα γκολ, ενώ δεν δέχθηκε τελική από τον αντίπαλο. Στο κύπελλο η ομάδα προχώρησε όπως έπρεπε να κάνει.

Στο πρωτάθλημα η ομάδα είναι τέταρτη με ένα παιχνίδι λιγότερο. Θέση που δεν αρμόζει στον Παναθηναϊκό, που η ιστορία του και η φανέλα του επιτάσσει να είναι πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος. Αρα πολύ σωστά ο Γιοβάνοβιτς δήλωσε μετά το ματς στον Βόλο, ότι η ομάδα δεν έχει καταφέρει τίποτα. Διότι ο Γιοβάνοβιτς θέλει τον Παναθηναϊκό πρώτο και όχι τέταρτο και για αυτό ήρθε το προηγούμενο καλοκαίρι.

Παρά το γεγονός, ότι η βαθμολογία στο πρωτάθλημα δεν είναι αυτή που θέλουν στον Παναθηναϊκό η εικόνα της ομάδας τον τελευταίο μήνα δίνει ελπίδα. Σε κάνει να αισιοδοξείς, ότι κάτι καλό χτίζεται. Οσο περνάνε τα παιχνίδια η ομάδα βελτιώνεται. Ο Γιοβάνοβιτς το έψαξε, αλλά το βρήκε. Με το 4-3-3 η ομάδα έχει πλέον ισορροπία σε άμυνα και επίθεση και αρχίζει και παίρνει νίκες. Στην Λεωφόρο πλέον οι μικρομεσαίες ομάδες έρχονται και ξέρουν ότι είναι πολύ δύσκολο να γλιτώσουν.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.573 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό που πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα είναι να συνεχιστεί η βελτίωση της ομάδας και το 2022. Να συνεχίσει να κερδίζει στην Λεωφόρο, να αρχίσει να κερδίζει εκτός έδρας και να κερδίζει και ντέρμπι. Αν η ομάδα συνεχίσει και παίζει καλά και γίνουν δύο καλές κινήσεις τον Γενάρη με παίκτες, που θα έρθουν και θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας η χρονιά θα κλείσει με καλό τρόπο. Και όταν λέω καλό τρόπο δεν εννοώ την έξοδο στην Ευρώπη. Αυτό δεν είναι καν στόχος είναι το αυτονόητο, δεν πρέπει καν να μπαίνει σε συζήτηση. Η χρονιά θα κλείσει καλά αν η ομάδα συνεχίσει και παίζει καλά, κάνει έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο και κυρίως πείσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ότι τη φετινή χρονιά η ομάδα έκανε ένα βήμα μπροστά.

Και αν αυτό συμβεί το καλοκαίρι πρέπει να έρθουν 4-5 παίκτες τοπ επιπέδου, για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν να κάνει πρωταθλητισμό με τον Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, που φυσικά θα πρέπει να επεκταθεί η συνεργασία μαζί του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Διότι άλλη χρονιά χωρίς πρωταθλητισμό δεν αντέχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού.

*Χρόνια πολλά σε όλες και όλους να έχετε υγεία, υγεία, υγεία και τίποτα άλλο. Καλή χρονιά και ας ελπίσουμε αυτός ο εφιάλτης που ζούμε το 2022 να τελειώσει και να ζήσουμε τις ζωές μας όπως είχαμε μάθει χρόνια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.