ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σοκ με 15.000 κρούσματα σήμερα!

Οι φόβοι των ειδικών γίνονται πραγματικότητα νωρίτερα.

Σοκ με 15.000 κρούσματα σήμερα!

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, αναμένεται να ανακοινωθούν κοντά στα 15.000 κρούσματα, περισσότερα ακόμα και από τις εκτιμήσεις που γίνονταν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

Εύλογα αναρωτιέται κάποιος αν τελικά είναι καλή ιδέα να περιμένουμε την 3η Ιανουαρίου να εφαρμοστούν τα μέτρα ή θα ήταν προτιμότερο να επισπευστούν για να μην έχουν περαιτέρω διασπορά.

Πηγή: ethnos.gr

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.921 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.