ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Συνελήφθη: Με χειροπέδες στην Ευελπίδων ο light (vid)

Στην Ευελπίδων οδηγείται ο τράπερ Light μετά το βίντεο που ανέβηκε στα social media και τον δείχνει με τρία όπλα στη ζώνη του.

Συνελήφθη: Με χειροπέδες στην Ευελπίδων ο light (vid)

O διάσημος τράπερ προσήχθη πολύ νωρίς το πρωί της Τρίτης (28.12.2021) στη Δίωξη Εκβιαστών της ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το βίντεο που τον δείχνει με τρία όπλα στη ζώνη του. Η προσαγωγή του Light έχει μετατραπεί σε σύλληψη και πλέον έχει οδηγηθεί στην Ευελπίδων.

Η προσαγωγή του Light έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (28.12.2021) και ενώ ο διάσημος τράπερ ήταν σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι. Οι αστυνομικοί τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην ασφάλεια. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπιστώθηκε ότι στην κατοχή του είχε μικροποσότητα ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι στα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο γνωστός τράπερ κυκλοφορεί οπλισμένος μέσα σε ένα κατάμεστο μαγαζί. Σε ένα από τα όπλα διακρίνεται το εθνόσημο και αυτό παραπέμπει στο συμπέρασμα πως ίσως πρόκειται για όπλο αστυνομικού που έχει κλαπεί.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.272 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Light, που κατέβασε το βίντεο με τα όπλα από τα stories του στο instagram, αρχικά ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είναι ψεύτικα και ότι όλα έγιναν γιατί γύριζε βίντεοκλιπ σε ένα μαγαζί στο Γκάζι.

Πηγή: newsit.gr

Πρωταγωνιστές» των πικρών μας ημερών. Οι Πρωταγωνιστές επιστρέφουν με τα ρεπορτάζ και τελικά τις απαντήσεις που απαιτεί η επικαιρότητα.">

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...