ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Μαρτσάκης: «Να φέρουμε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στον Παναθηναϊκο μας»!

Ο Χρήστος Μαρτσάκης, μέσα από το blog του στο Panathinaikos24.gr, έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας χρονιάς.

Blog - Μαρτσάκης: «Να φέρουμε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις  στον Παναθηναϊκο μας»!

Αναλυτικά το blog του Χρήστου Μαρτσάκη στο Panathinaikos24.gr: «Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού!

Η χρόνια που φεύγει μας έφερε αντιμέτωπους με αρκετές δυσκολίες λόγω της πανδημίας τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ωστόσο, ακόμα και μέσα από αυτές τις δυσκολίες πετύχαμε την ένταξη όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στην οικογένεια του Ερασιτέχνη πλην του Τμήματος Μπάσκετ με αμάξιδιο, το οποίο ευελπιστούμε ότι θα ενταχθεί εντός του 2022, την εύρεση χωρων, όπως η αίθουσα «Κώστας Μπάτραλης» της Θύρας 12 για τις ανάγκες των όλων τμημάτων και σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Εύχομαι η νέα χρονιά να μας βρει όλους υγιείς, δυνατούς και έτσι να καταφέρουμε να φέρουμε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στον Παναθηναϊκό μας!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE