ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Από την Πέμπτη στις 06:00 θα ισχύσουν τα μέτρα – Ρεβεγιόν σπίτι μας!

Η ταχύτητα εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον έχει σημάνει συναγερμό στο κυβερνητικό επιτελείο και τους ειδικούς με αποτέλεσμα να έχει τεθεί επί τάπητος το σχέδιο με τα μέτρα για την ανάσχεσή της.

Κορωνοϊός: Από την Πέμπτη στις 06:00 θα ισχύσουν τα μέτρα - Ρεβεγιόν σπίτι μας!

Η ταχύτητα εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον έχει σημάνει συναγερμό στο κυβερνητικό επιτελείο και τους ειδικούς με αποτέλεσμα να έχει τεθεί επί τάπητος το σχέδιο με τα μέτρα για την ανάσχεσή της.

Έτσι η πρωινή σύσκεψη της Τετάρτης στο Μαξίμου παρουσία του Πρωθυπουργού, του Σωτήρη Τσιόδρα και της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη. Ενώ εξίσου κρίσιμη και η συνεδρίαση της Επιτροπής των ειδικών που θα ακολουθήσει στις 12.00 το μεσημέρι, όπου αναμένεται να υπάρχει εισήγηση για αυστηροποίηση των μέτρων εδώ και τώρα.

Επί της ουσίας, δηλαδή, από τις συνεδριάσεις αυτές θα κριθεί και το εάν θα ληφθούν νωρίτερα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.378 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι σημαίνει το τελευταίο; Ότι τα τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε την Δευτέρα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, θα ισχύσουν από την Πέμπτη στις 06:00 και όχι από τις 3 Ιανουαρίου, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Έτσι είναι πιθανό, αν όχι βέβαιο να κάνουμε ρεβεγιόν στα σπίτια μας, αφού η εστίαση και τα νυχτερινά μαγαζιά θα είναι κλειστά. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η εστίαση είναι πιθανό να κλείσει στις 22:00, καθώς δεν υπάρχει λόγος να μείνουν τα μαγαζιά ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα, αφού αυτή είναι η ώρα που βγαίνει ο κόσμος.

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.