ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέα μέτρα: Ρεβεγιόν χωρίς νυχτερινή διασκέδαση – Ανακοινώσεις εντός της ημέρας

Διαφορετική Πρωτοχρονιά φαίνεται ότι θα πρέπει να κάνουν όσοι είχαν προγραμματίσει να βγουν σε νυχτερινά κέντρα και club αφού η κυβέρνηση αποφάσισε να θέσει σε εφαρμογή νωρίτερα τα νέα μέτρα που επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 3 Ιανουαρίου.

Νέα μέτρα: Ρεβεγιόν χωρίς νυχτερινή διασκέδαση – Ανακοινώσεις εντός της ημέρας

Άλλη μία διαφορετική Πρωτοχρονιά φαίνεται ότι θα πρέπει να κάνουν όσοι είχαν προγραμματίσει να βγουν σε νυχτερινά κέντρα και club αφού η κυβέρνηση αποφάσισε να θέσει σε εφαρμογή νωρίτερα τα νέα μέτρα που επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 3 Ιανουαρίου.

Στην περίπτωση που επισφραγιστούν τα νέα μέτρα από τους ειδικούς του υπουργείου υγείας που συνεδριάζουν στις 12:00 τότε όλα δείχνουν πως η νυχτερινή ζωή θα έχει περιορισμούς στο ρεβεγιόν και δεν θα περιλαμβάνει ξενύχτια σε κέντρα διασκέδασης.

Άλλωστε τα νέα μέτρα μπορεί να ξεκινήσουν να εφαρμόζονται ακόμη και από αύριο στις 6:00 το πρωί με βάση όλες τις πληροφορίες του ethnos.gr.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εξάλλου τα 21.657 νέα κρούσματα που κατεγράφησαν χθες Τρίτη, δεν αφήνουν περιθώρια για εφησυχασμό.

Και μπορεί η κυβέρνηση να είχε αποφασίσει να θέσει σε εφαρμογή νέα μέτρα από 3 Ιανουαρίου ώστε να έχει περάσει και η Πρωτοχρονιά και να λειτουργήσει η νυχτερινή αγορά, όμως οι αντιδράσεις ήταν πολλές γι αυτό και έφεραν όπως φαίνεται την ανατροπή.

Οι επιστήμονες της ειδικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας αναμένεται να επισφραγίσουν τη σχετική απόφαση, ενώ ήδη από χθες έχουν μελετήσει διεξοδικά τη διασπορά της Μετάλλαξης Όμικρον σε όλη τη χώρα που προκαλεί έντονη ανησυχία.

Ταυτόχρονα σήμερα το πρωί θα γίνει σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Σωτήρη Τσιόδρα. Μία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν τη συνεδρίαση της ειδικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας, όπου αναμένεται να «κλειδώσουν» τα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας.

Τα νέα μέτρα στη διασκέδαση

Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει ήδη να βάλει φρένο στη νυχτερινή διασκέδαση όπου παρατηρείται συνωστισμός, με νυχτερινά κέντρα να παρουσιάζουν πληρότητα 100% μόνο με εμβολιασμένους και χωρίς την τήρηση ούτε των βασικών μέτρων.

Η διασκέδαση είναι αυτή που μπαίνει πρώτη στην λίστα με τα νέα μέτρα επειδή παρατηρείται διασπορά του κορωνοϊού σε νεαρές ηλικίες που συγχρωτίζονται σε χώρους διασκέδασης.

Κάτι που προανήγγειλε και ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος με ανάρτηση του στα social media.

Όπως έγραψε μεταξύ άλλων: «Ειδικά στη χώρα μας η τρέχουσα ημερήσια ιχνηλάτηση κρουσμάτων δείχνει ότι η συντριπτική τους πλειονότητα βρίσκεται στις ηλικίες 18 έως 40 ετών και σχετίζονται με χώρους διασκέδασης. Γι’ αυτό και απαιτούνται στοχευμένα μέτρα εκεί αντί για οριζόντια μέτρα παντού».

Εάν τελικώς ξεκινήσει η εφαρμογή των νέων μέτρων ακόμη και από αύριο, τότε το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κέντρα διασκέδασης ή άλλα κέντρα ψυχαγωγίας αφού η λειτουργία τους θα πρέπει να σταμάτα στις 12 τη νύχτα.

Να σημειωθεί ότι με βάση τις επίσημες ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη η διασκέδαση θα λειτουργεί έως τις 12 τα μεσάνυχτα αποκλειστικά για εμβολιασμένους, χωρίς δυνατότητα ορθίων και έως 6 άτομα σε κάθε τραπέζι. Άγνωστο παραμένει τι θα αποφασισθεί για τη μουσική, αφού όπως έχει πει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, σε περίπτωση παραβίασης των μέτρων, θα επιβάλλεται απαγόρευση. Η σχετική απόφαση αναμένεται να ληφθεί σήμερα.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...