ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μαθαίνει αντίπαλο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας

Την ομάδα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει για την φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, μαθαίνει σήμερα το μεσημέρι (14:00) ο Παναθηναϊκός σε εκδήλωση που θα γίνει παρουσία εκπροσώπων όλων των συλλόγων.

Παναθηναϊκός: Μαθαίνει αντίπαλο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας

Η κλήρωση θα καλυφθεί σε Live Streaming και θα μεταδοθεί από την ιστοσελίδα και το κανάλι της ΕΠΟ στο Youtube, καθώς και από τους επίσημους λογαριασμούς του Κυπέλλου Ελλάδας σε Facebook και Instagram.

Την κλήρωση θα πραγματοποιήσει ο άλλοτε Πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική του 2004, Κώστας Κατσουράνης, ενώ παρόντες σε αυτή θα είναι εκπρόσωποι όλων των συμμετεχόντων ομάδων.

Πέρα από τα προημιτελικά της διοργάνωσης, θα γίνουν γνωστά και τα πιθανά ζευγάρια για τα ημιτελικά καθώς και η ομάδα που θα είναι τυπικά γηπεδούχος στον τελικό που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ πιθανότατα το Σάββατο 21 Μάϊου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.750 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέρα από τον Παναθηναϊκό, οι υπόλοιπες επτά ομάδες είναι οι: ΑΕΚ, Άρης, Λαμία, Ολυμπιακός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ και η Αναγέννηση Καρδίτσας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.