ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιθυμεί αύξηση του επιτρεπόμενου αριθμού – Ακραίο το σενάριο για κλείσιμο της Λεωφόρου

Την αύξηση της πληρότητας επιθυμεί ο Παναθηναϊκός που δεν συζητά καν να παίξει με το 10%, ενώ αποκλείουν το ακραίο σενάριο για κλείσιμο της ιστορικής έδρας ενόψει Άρη και Ολυμπιακού.

Επιθυμεί αύξηση του επιτρεπόμενου αριθμού - Ακραίο το σενάριο για κλείσιμο της Λεωφόρου

Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση κατά της μετάλλαξης Όμικρον και την εξάλειψη της πανδημίας του Κορωνοϊού, βρήκαν κάθετα αντίθετο τον Παναθηναϊκό.

Στο τριφύλλι επιθυμούν μόνο την αύξηση πληρότητας πέρα από των 1000 θεατών που ανακοινώθηκε και αυτό θα επικοινωνήσουν και στη συνάντηση που θα γίνει με τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

Οι πράσινοι δεν θέλουν να αγωνιστούν στην έδρα τους μπροστά σε 1000 άτομα στα ματς με Άρη (5/1) και Ολυμπιακό (16/1) και θα συζητήσουν για αύξηση του επιτρεπόμενου αριθμού φιλάθλων.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.358 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, παρά τα όσα γράφονται, στο τριφύλλι δεν έχουν στο μυαλό τους το κλείσιμο της ιστορικής έδρας, καθώς αυτό το σενάριο είναι ακραίο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.