Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το βάρος στην φυσική κατάσταση – Ενοχλήσεις στην γάμπα ο Ενγκμπακοτό

Παναθηναϊκός: Το βάρος στην φυσική κατάσταση – Ενοχλήσεις στην γάμπα ο Ενγκμπακοτό

Οι πράσινοι έριξαν το βάρος στην φυσική κατάσταση σήμερα, με τον Ενγκμπακοτό να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα.

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο παιχνίδι του 2022 με αντίπαλο τον Άρη (5/1, 21:30, «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Το βάρος δόθηκε στη φυσική κατάσταση προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να μπουν ξανά σε αγωνιστικό ρυθμό μετά τη χριστουγεννιάτικη άδεια. Εκτός έμεινε ο Ενγκμπακοτό λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, ακολουθώντας ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ με ατομικό συνέχισαν οι Κουρμπέλης, Μπεκ.

Επόμενη προπόνηση την Πέμπτη στις 11 το πρωί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version