Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Μόνο τα τυπικά απομένουν για Γιοβιτς!

Σε πλήρη συμφωνία ήρθαν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η πλευρά του Σέρβου γκαρντ, που από τη νέα χρονιά θα είναι μέλος του τριφυλλιού.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν ολο αυτο το χρονικό διάστημα σε συζητήσεις και το μόνο που απομένει είναι τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Σέρβου έμπειρου γκαρντ στον Παναθηναϊκό.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Γιοβιτς θα είναι ως το τέλος της σεζόν ενώ αν καταφέρει να ανταπεξέλθει οι πράσινοι θα βάλουν και οψιόν για την επόμενη σεζόν.

O παίκτης έχει ξεκινήσει ήδη ατομικές προπονήσεις στη χώρα του και αναμένεται να έρθει με το νέο έτος, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το τριφύλλι και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Γιόβιτς υπήρχε στο κάδρο από την αρχή, αλλά οι πράσινοι είχαν κάποιες αμφιβολίες λόγω του ιατρικού του ιστορικού. Όλα αυτά κάμφθηκαν, μιας και οι πράσινοι βλέπουν στον πρόσωπο του έναν παίκτη που θα έρθει και θα δώσει λύση στη θέση του γκαρντ.

Χρειάζεται φυσικά χρόνο για να είναι στο 100%, αλλά η μεταγραφή αυτή γίνεται με στόχο τα ματς των τελικών κόντρα στον Ολυμπιακό.

Exit mobile version