ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποδεκατισμένος από κρούσματα και κόσμο κόντρα στη Ζαλγκίρις

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στο ΟΑΚΑ (21:00, Novasports Prime - Panathinaikos24.gr), τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο τελευταίο ματς για το 2021, στη σκιά των έξι κρουσμάτων. Μόλις 1000 φίλαθλοι στο γήπεδο στην πρεμιέρα του νέου μέτρου που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Αποδεκατισμένος από κρούσματα και κόσμο κόντρα στη Ζαλγκίρις

Σε ειδικών συνθηκών αναμέτρηση έχει μετατραπεί ο αγώνας για την 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ζαλγκίρις Κάουνας.

Οι πράσινοι θα παίξουν αποδεκατισμένοι λόγω των πολλών κρουσμάτων και την αρνητική στάση της διοργανώτριας αρχής για αναβολή του αγώνα. Παράλληλα στον πάγκο της ομάδας δεν θα βρίσκεται ούτε ο προπονητής, Δημήτρης Πρίφτης, με τον Βασίλη Σίμτσακ να έχει αναλάβει το ρόλο να οδηγήσει το τριφύλλι στην αναμέτρηση.

Διαθέσιμους ο Σίμτσακ θα έχει μόνο τους Πέρι, Μέικον, Μποχωρίδη, Παπαπέτρου, Ουάιτ, Παπαγιάννη, Καββαδά, Μαντζούκα και Αβδάλα, καθώς εκτός με κορωνοϊό έχουν τεθεί οι Νέντοβιτς, Κασελάκης, Έβανς και Σαντ Ρος.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.598 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Ζαλγκίρις από την πλευρά της, έχει έρθει στην Αθήνα για την αναμέτρηση με μια μόλις απουσία, αυτή του Λοβέρν και ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να κλείσει νικηφόρα το 2021.

Πέρα από αγωνιστικά μισός, ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί και την πολυάριθμη παρουσία του κόσμου του, καθώς στις εξέδρες του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα βρεθούν μόλις 1000 άτομα, στην πρεμιέρα των νέων περιοριστικών μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Τέλος, το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 21:00, με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime, ενώ θα υπάρξει και ενημέρωση λεπτό προς λεπτό από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.