ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επίσημο: Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις. Πολύ πιθανό να αναβληθεί και το ματς με την Άλμπα στην Γερμανία στις 6 Ιανουαρίου.

Επίσημο: Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«H Euroleague ανακοίνωσε την αναβολή της προγραμματισμένης για την Πέμπτη (30/12, 21.00) αναμέτρησης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Ζαλγκίρις Κάουνας, λόγω των κρουσμάτων COVID-19 στην ομάδα μας»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague: «Ο αγώνας για την 18η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ζάλγκιρις Κάουνας, που αρχικά ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, έχει αναβληθεί. Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την αναστολή αφού αρκετά μέλη της ομάδας βρέθηκαν θετικά στον COVID-19, κάτι που τον αφήνει χωρίς τον ελάχιστο αριθμό των οκτώ παικτών που είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.674 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τους Ειδικούς Κανονισμούς λόγω COVID-19, που εγκρίθηκαν από την Εκτελεστική Επιτροπή Μετόχων του ECA, κάθε παιχνίδι μπορεί να επαναπρογραμματιστεί έως και τρεις φορές, εάν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Η Euroleague θα συνεννοηθεί και με τις δύο ομάδες προκειμένου να βρεθούν οι καλύτερες επιλογές για να επαναπρογραμματιστεί ο αγώνας. Οι εναλλακτικές ημερομηνίες θα ανακοινωθούν στις επίσημες πλατφόρμες της Ευρωλίγκας μόλις επιβεβαιωθούν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.