ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τη νίκη με τον Άρη για να μπει καλά η χρονιά

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις προπονήσεις την Τετάρτη και οι πράσινοι στρέφουν την προσοχή τους στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Άρη στο γήπεδο της Λεωφόρου στις 5 Ιανουαρίου.

Παναθηναϊκός: Τη νίκη με τον Άρη για να μπει καλά η χρονιά

Οι πράσινοι έβγαλαν με μεγάλη επιτυχία το δύσκολο πρόγραμμα που είχαν τον μήνα Δεκέμβριο. Χαρακτηριστικό είναι ότι το τριφύλλι γνώρισα μόλις μία ήττα από την ΑΕΚ, σε ένα ματς που ήταν σαφέστατα καλύτερος και μπορούσα το λιγότερο να πάρει την ισοπαλία. Πέρα απο αυτή την ήττα ο Παναθηναϊκός πέτυχε τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Παράλληλα, πήρε και την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στο Βόλο.

Η αλήθεια είναι ότι η δουλειά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται στο γήπεδο και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το τριφύλλι στα τελευταία δέκα ματς έχει μετρήσει μόλις δύο ήττες. Παράλληλα, το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του Σέρβου προπονητή έχει αρχίσει να ικανοποιεί και τους φιλάθλους της ομάδας.Φυσικά αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι το αποτέλεσμα και όσο αυτό θα έρχεται, τόσο τα πράγματα θα είναι ήρεμα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Οι παίκτες του τριφυλλιού πήραν λίγες μέρες άδεια και πλέον έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις. Το μυαλό όλων λοιπόν έχει στραφεί στο ματς με τον Άρη στις 5 Ιανουαρίου για το πρωτάθλημα. Οι πράσινοι θέλουν να ξεκινήσουν τη σεζόν με νίκες και ειδικά απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία είναι ο άμεσος διεκδικητής της εξόδου στην Ευρώπη. Με νίκη μάλιστα επί του Άρη θα δημιουργήσει και ένα μαξιλαράκι ενόψει των πλέι οφ.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.624 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιοβάνοβιτς καταστρώνει ήδη τα σχέδια του ενώ οι παίκτες αναμένεται να έχουν το μυαλό τους μόνο στη νίκη. Μια νίκη ιδιαίτερης σημασίας ενόψει της συνέχειας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.