ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Συναγερμός στον Έβρο: Ανεβαίνει επικίνδυνα η στάθμη του ποταμού

Σε υψηλά επίπεδα η στάθμη του ποταμού Έβρου - Σε επιφυλακή οι Αρχές.

Συναγερμός στον Έβρο: Ανεβαίνει επικίνδυνα η στάθμη του ποταμού

Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε η Π.Ε. Έβρου σύμφωνα με την οποία ξεπέρασε τα όρια επιφυλακής η στάθμη του ποταμού Έβρου, εξαιτίας της υψηλής στάθμης του ποταμού Εργίνη στην Τουρκία, ο οποίος εκβάλει σε αυτόν.

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας, δια του αντιπεριφερειάρχη, Δημήτρη Πέτροβιτς, εφιστάται η προσοχή των πολιτών για πλημμυρικά φαινόμενα στις Δημοτικές Ενότητες, Τυχερού, Σουφλίου και Αλεξανδρούπολης.

Όπως διευκρινίζεται οι αγρότες πρέπει να μην πλησιάζουν την παρέβρια περιοχή, να απομακρύνουν τα μηχανήματα τους και οι κτηνοτρόφοι να μεριμνήσουν για τις μονάδες και τις εκτροφές τους.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.920 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: ΕΡΤ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.