ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Έριξαν» τον λογαριασμό του Ζαραλίκου στο twitter!

Ανεστάλη ο λογαριασμός του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο Twitter λίγες εβδομάδες μετά το «ντου» της Σάσας Σταμάτη σε θεατρική του παράσταση.

«Έριξαν» τον λογαριασμό του Ζαραλίκου στο twitter!

Ανεστάλη ο λογαριασμός του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο Twitter λίγες εβδομάδες μετά το «ντου» της Σάσας Σταμάτη σε θεατρική του παράσταση και λίγες ώρες μετά την ανάρτησή του για τον Κώστα Μπακογιάννη.

Όποιος χρήστης προσπαθεί να δει τις αναρτήσεις του γνωστού καλλιτέχνη, βλέπει μήνυμα ότι ο λογαριασμός έχει ανασταλεί.

Ο λογαριασμός του γνωστού κωμικού δεν υπάρχει, ενώ είχε προηγηθεί πριν από κάποιες εβδομάδες το ντου της Σάσας Σταμάτη για να υπερασπιστεί τον φίλο της Βαγγέλη Μαρινάκη. Η τελευταία ανάρτηση του Ζαραλίκου αφορούσε τον Κώστα Μπακογιάννη.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.535 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε την

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.