ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέα μέτρα: Ερχεται lockdown στους ανεμβολίαστους σε εστίαση και διασκέδαση

Νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους, τα οποία θα θυμίζουν εποχές lockdown, φέρνει η πανδημία του κορονοϊού λόγω της μετάλλαξης Ομικρον. Η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει ότι το εμβόλιο είναι το μόνο «όπλο» απέναντι στην πανδημία και γι' αυτό οι ανεμβολίαστοι μπαίνουν στο στόχαστρο, κάτι που έχουν επισημάνει και κυβερνητικά στελέχη.

Νέα μέτρα: Ερχεται lockdown στους ανεμβολίαστους σε εστίαση και διασκέδαση

Νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους, τα οποία θα θυμίζουν εποχές lockdown, φέρνει η πανδημία του κορονοϊού λόγω της μετάλλαξης Ομικρον. Η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει ότι το εμβόλιο είναι το μόνο «όπλο» απέναντι στην πανδημία και γι’ αυτό οι ανεμβολίαστοι μπαίνουν στο στόχαστρο, κάτι που έχουν επισημάνει και κυβερνητικά στελέχη.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα συζητηθεί η πρόταση που είχε ξαναπέσει στο τραπέζι, όπως είχε γράψει και το Reader: Αυτή η πρόταση είναι να μην μπορούν οι ανεμβολίαστοι ούτε και με rapid test 48 ωρών να κάτσουν ούτε στους εξωτερικούς χώρους της εστίασης και της διασκέδασης. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που είναι πολύ πιθανό να γίνει, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί πριν από λίγες μέρες και ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Ολα δείχνουν, πάντως, ότι η πρόταση για lockdown στους ανεμβολίαστους και από τα μαγαζιά εστίασης και διασκέδασης είναι πολύ πιθανό να εφαρμοστεί, καθώς κυβέρνηση και ειδικοί ανησυχούν για το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Μαζί, λοιπόν, με την επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, η οποία, επίσης είναι καθ οδόν, όπως πρώτο έγραψε το Reader, η κυβέρνηση επιχειρεί να σφίξει όσο το δυνατόν περισσότερο τον κλοιό, προκειμένου να μειωθεί ο συνολικός αριθμός των ανεμβολίαστων, που παραμένει επικίνδυνα υψηλός.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 60.909 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...