ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέα μέτρα: Ερχεται lockdown στους ανεμβολίαστους σε εστίαση και διασκέδαση

Νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους, τα οποία θα θυμίζουν εποχές lockdown, φέρνει η πανδημία του κορονοϊού λόγω της μετάλλαξης Ομικρον. Η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει ότι το εμβόλιο είναι το μόνο «όπλο» απέναντι στην πανδημία και γι' αυτό οι ανεμβολίαστοι μπαίνουν στο στόχαστρο, κάτι που έχουν επισημάνει και κυβερνητικά στελέχη.

Νέα μέτρα: Ερχεται lockdown στους ανεμβολίαστους σε εστίαση και διασκέδαση | panathinaikos24.gr

Νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους, τα οποία θα θυμίζουν εποχές lockdown, φέρνει η πανδημία του κορονοϊού λόγω της μετάλλαξης Ομικρον. Η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει ότι το εμβόλιο είναι το μόνο «όπλο» απέναντι στην πανδημία και γι’ αυτό οι ανεμβολίαστοι μπαίνουν στο στόχαστρο, κάτι που έχουν επισημάνει και κυβερνητικά στελέχη.

Όσοι την είδαν «αρρώστησαν»: Δες απόψε την ταινιάρα του Netflix που πάει για 5 τουλάχιστον Όσκαρ (Vid)
Όσοι την είδαν «αρρώστησαν»: Δες απόψε την ταινιάρα του Netflix που πάει για 5 τουλάχιστον Όσκαρ (Vid) 277.871 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα συζητηθεί η πρόταση που είχε ξαναπέσει στο τραπέζι, όπως είχε γράψει και το Reader: Αυτή η πρόταση είναι να μην μπορούν οι ανεμβολίαστοι ούτε και με rapid test 48 ωρών να κάτσουν ούτε στους εξωτερικούς χώρους της εστίασης και της διασκέδασης. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που είναι πολύ πιθανό να γίνει, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί πριν από λίγες μέρες και ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Ολα δείχνουν, πάντως, ότι η πρόταση για lockdown στους ανεμβολίαστους και από τα μαγαζιά εστίασης και διασκέδασης είναι πολύ πιθανό να εφαρμοστεί, καθώς κυβέρνηση και ειδικοί ανησυχούν για το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Μαζί, λοιπόν, με την επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, η οποία, επίσης είναι καθ οδόν, όπως πρώτο έγραψε το Reader, η κυβέρνηση επιχειρεί να σφίξει όσο το δυνατόν περισσότερο τον κλοιό, προκειμένου να μειωθεί ο συνολικός αριθμός των ανεμβολίαστων, που παραμένει επικίνδυνα υψηλός.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close