ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πραγκαλούδη στο Panathinaikos24.gr: «Φαβορί για την κατάκτηση των τίτλων ο Παναθηναϊκός»!

Η άλλοτε σπουδαία αθλήτρια της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Ρούλα Πραγκαλούδη σχολιάζει στο Panathinaikos24.gr, την αγωνιστική εικόνα του τριφυλλιού σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ επισημαίνει την διαχρονική αγάπη του κόσμου για τον Ερασιτέχνη και τα τμήματα βόλεϊ.

Πραγκαλούδη στο Panathinaikos24.gr: «Φαβορί για την κατάκτηση των τίτλων ο Παναθηναϊκός»!

Αγωνίστηκε για μια δωδεκαετία στον Παναθηναϊκό και έγραψε χρυσές σελίδες στην ιστορία του γυναικείου βόλεϊ. Η Ρούλα Πραγκαλούδη μάλιστα, αποτέλεσε και μεταγραφή ρεκόρ το 1991 με την επιμονή του εμβληματικού Παύλου Γιαννακόπουλου. Η συγκεκριμένη μεταγραφή της χάρισε και μια θέση στο ρεκόρ γκίνες, ενώ και μετά το τέλος της σπουδαίας καριέρας της, έμεινε κοντά στο άθλημα μεταλαμπαδεύοντας τις σπουδαίες γνώσεις της.

Πρόσφατα βρέθηκε στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, όπου και βράβευσε την Τζένιφερ Κρος και μίλησε στο Panathinaikos24.gr, για τον αγαπημένο της Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, σχολίασε την αγάπη του κόσμου για τα τμήματα βόλεϊ (ανδρών και γυναικών) ενώ αναφέρθηκε στις σπουδαιότερες στιγμές που τις έχουν μείνει χαραγμένες από τότε που φορούσε την πράσινη φανέλα.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 117 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Ρούλα Πραγκαλούδη στο Panathinaikos24.gr:

Πρόσφατα σας είδαμε να βραβεύεται την Κρος σαν αθλήτρια που έχετε ζήσει τον Παναθηναϊκό σε άλλες εποχές πως κρίνεται τη μέχρι τώρα πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Αυτή τη στιγμή είναι πρώτος με μεγάλη διαφορά από τον επόμενο. Έχει παρουσιάσει μεγαλύτερη σταθερότητα και αποτελεσματικότητα από τους ανταγωνιστές του και δικαίως βρίσκεται στην πρώτη θέση».

Έχει τα εχέγγυα η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή του γυναικείου βόλεϊ;

«Είναι ήδη στην κορυφή. Η διοίκηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με τη βοήθεια του βασικού χορηγού έχει επενδύσει στο γυναίκειο τμήμα και έχει δημιουργήσει μια πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα η οποία είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Πώς κρίνετε την Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας ως τώρα και σύμφωνα με την εικόνα που έχει δείξει αν μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να φτάσει σε ευρωπαϊκό τίτλο.

«Η ομάδα του Παναθηναϊκού σίγουρα είναι ανταγωνιστική και στην Ευρώπη. Βρίσκεται ήδη στις οχτώ καλύτερες ομάδες και η αντίπαλος που έχει να αντιμετωπίσεις είναι στα μέτρα της. Από κει και πέρα εύχομαι να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και να παίξει στον τελικό για να επαναλάβει την ευρωπαϊκή πορεία του 2009 στο Γιέσι της Ιταλίας».

Για την διαχρονική αγάπη και σχέση που έχουν οι οπαδοί της ομάδας με τα τμήματα βόλεϊ.

«Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν, είναι και θα είναι, πάντα δίπλα στην προσπάθεια των τμημάτων του βόλεϊ γυναικών και ανδρών δημιουργώντας πάντα μια συγκλονιστική ατμόσφαιρα στηρίζοντας τις ομάδες με όλη τους τη δύναμη. Οι αθλητές  και οι αθλήτριες εισπράττουν αυτή την αγάπη και τη συμπαράσταση και παίρνουν δύναμη από αυτόν τον κόσμο».

Για τα στοιχεία εκείνα που έχουν αλλάξει το άθλημα από τότε που εσείς παίζατε σε σχέση με το σήμερα.

«Έχει γίνει πιο γρήγορη η ανάπτυξη της επίθεσης πάνω στο φιλέ, έχει προστεθεί και δεύτερο λίμπερο που έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη εξειδίκευση στη πίσω ζώνη, όπως επίσης έχει προστεθεί η χρήση των υπολογιστών πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα παίρνοντας πληροφορίες όσον αφορά τον αντίπαλο που είναι χρήσιμες για την αντιμετώπισή του.

Επίσης έχει προστεθεί και το video referee το οποίο συμβάλλει στην αποφυγή λανθασμένων διαιτητικών αποφάσεων που παλιότερα μπορούσε να διαμορφώσει ένα αποτέλεσμα και να κρίνει την τύχη κάποιου σπουδαίου αγώνα».

Τι είναι αυτό που θυμάστε από την πορεία σας στον Παναθηναϊκό.

«Η κατάκτηση των πρωταθλημάτων με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, θα έχουν πάντοτε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».

Μια άγνωστη ιστορία για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό που αποτέλεσε ρεκόρ για την εποχή.

«Η αναφορά στο βιβλίο γκίνες το 1991 ως η πιο ακριβή μεταγραφή στον κόσμο. Το πληροφορήθηκα από τον πρόεδρο μας κύριο Παύλο Γιαννακόπουλο, όταν μου παρέδωσε ο ίδιος το βιβλίο με την υπογραφή του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.