ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εξαδάκτυλος κατά αρνητών: «Όσοι απέτρεψαν ανθρώπους να εμβολιαστούν τους οδήγησαν στις εντατικές»

Οργισμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος για τη δράση των αρνητών των εμβολίων.

Εξαδάκτυλος κατά αρνητών: «Όσοι απέτρεψαν ανθρώπους να εμβολιαστούν τους οδήγησαν στις εντατικές» | panathinaikos24.gr

Οργισμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος για τη δράση των αρνητών των εμβολίων.

Κλείδωσε: Τότε ανακοινώνεται το lockdown μετά τη δραματική κατάσταση με τα κρούσματα
Κλείδωσε: Τότε ανακοινώνεται το lockdown μετά τη δραματική κατάσταση με τα κρούσματα 2.252.344 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πιστεύω ότι αυτοί που απέτρεψαν ανθρώπους να εμβολιαστούν όλο αυτό το χρονικό διάστημα, χθες και προχθές που ήταν η αλλαγή του χρόνου να κοιτάχτηκαν στον καθρέφτη και βαθιά μέσα στη ψυχή τους, να δουν τι έκαναν όλους αυτούς τους μήνες. Απέτρεψαν ανθρώπους από το να εμβολιαστούν και τους οδήγησαν στις εντατικές. Ελπίζω χθες και προχθές να κοιτάχτηκαν βαθιά μέσα στη ψυχή τους και να αλλάξουν πορεία», ανέφερε.

Ο ίδιος εκτίμησε πως ο κορωνοϊός θα μετατραπεί σε ενδημική νόσο. «Είναι βέβαιο ότι η νόσος κάποια στιγμή θα γίνει ενδημική. Σε αυτό βοηθάει ο εμβολιασμός και η εξάπλωση της νόσους με τις διάφορες μορφές της. Η μετάλλαξη Όμικρον προκαλεί αναστάτωση, αλλά όλα συντείνουν ότι μέσα στο 2022 η πανδημία θα μετατραπεί σε ενδημία. Εδώ θα ήταν καλό να βάλουμε το χεράκι μας και να εμβολιαστούμε».

Πηγή: Ethnos.gr

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close