ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εξαδάκτυλος κατά αρνητών: «Όσοι απέτρεψαν ανθρώπους να εμβολιαστούν τους οδήγησαν στις εντατικές»

Οργισμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος για τη δράση των αρνητών των εμβολίων.

Εξαδάκτυλος κατά αρνητών: «Όσοι απέτρεψαν ανθρώπους να εμβολιαστούν τους οδήγησαν στις εντατικές»

Οργισμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος για τη δράση των αρνητών των εμβολίων.

«Πιστεύω ότι αυτοί που απέτρεψαν ανθρώπους να εμβολιαστούν όλο αυτό το χρονικό διάστημα, χθες και προχθές που ήταν η αλλαγή του χρόνου να κοιτάχτηκαν στον καθρέφτη και βαθιά μέσα στη ψυχή τους, να δουν τι έκαναν όλους αυτούς τους μήνες. Απέτρεψαν ανθρώπους από το να εμβολιαστούν και τους οδήγησαν στις εντατικές. Ελπίζω χθες και προχθές να κοιτάχτηκαν βαθιά μέσα στη ψυχή τους και να αλλάξουν πορεία», ανέφερε.

Ο ίδιος εκτίμησε πως ο κορωνοϊός θα μετατραπεί σε ενδημική νόσο. «Είναι βέβαιο ότι η νόσος κάποια στιγμή θα γίνει ενδημική. Σε αυτό βοηθάει ο εμβολιασμός και η εξάπλωση της νόσους με τις διάφορες μορφές της. Η μετάλλαξη Όμικρον προκαλεί αναστάτωση, αλλά όλα συντείνουν ότι μέσα στο 2022 η πανδημία θα μετατραπεί σε ενδημία. Εδώ θα ήταν καλό να βάλουμε το χεράκι μας και να εμβολιαστούμε».

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 12.940 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.