ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιστρέφουν στις προπονήσεις – Τελική ευθεία για Άρη

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επιστρέφουν στις προπονήσεις και εντείνουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη την Τετάρτη (05/01) στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Επιστρέφουν στις προπονήσεις - Τελική ευθεία για Άρη

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, με τους παίκτες της ομάδας να προπονούνται σήμερα στο Κορωπί μετά το ρεπό τους λόγω Πρωτοχρονιάς.

Στο τριφύλλι εντείνουν την προετοιμασία τους για την κρίσιμη αναμέτρηση της Τετάρτης (05/01) κόντρα στον Άρη στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου. Παράλληλα, στη σημερινή συγκέντρωση θα διενεργηθεί και μοριακός έλεγχος, με τους παίκτες και τα μέλη της ομάδας να κάνουν τεστ.

Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα στη λίγκα που κάνει καθημερινά μοριακά τεστ, ώστε να υπάρχει έγκαιρη πρόληψη σε περίπτωση νέων κρουσμάτων, γεγονός που δείχνει τη μέριμνα των ανθρώπων της ομάδας σχετικά με την έκρηξη της μετάλλαξης Όμικρον.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από κει και πέρα, αγωνιστικά ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς τις επόμενες ημέρες θα μπορέσει να ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις, ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν ισχυρή για το ματς κόντρα στους κιτρινόμαυρους της Θεσσαλονίκης, εκεί όπου σε περίπτωση νίκης το τριφύλλι θα απομακρυνθεί βαθμολογικά από τον άμεσο ανταγωνιστή του, σχετικά με την κατάληψη μιας εκ των θέσεων που οδηγεί στα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.