ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ξανά για Χατζηγιοβάνη η Αλτάι»

Στη μεταγραφική λίστα της Αλτάι παραμένει ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία.

«Ξανά για Χατζηγιοβάνη η Αλτάι»

Το ενδιαφέρον για την περίπτωση του Τάσου Χατζηγιοβάνη από την πλευρά της Αλτάι παραμένει και σύμφωνα με δημοσίευμα προερχόμενο από την Τουρκία, ο Έλληνας εξτρεμ του Παναθηναϊκού παραμένει στη μεταγραφική λίστα της ομάδας που ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «Tumspor», ο σύλλογος από την Τουρκία δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για την απόκτηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και σύντομα αναμένονται νεότερα σχετικά με ενδεχόμενη μετακίνηση του Χατζηγιοβάνη από το τριφύλλι.

Παράλληλα, τονίζει πως η Αλτάι έχει θέμα με τις μεταγραφές της και αν όλα τα προβλήματα εξανεμιστούν θα εντείνει τις επαφές της, καθώς ο παίκτης αποτελεί διακαής επιθυμία του προέδρου της ομάδας, Μουσταφά Ντενιζλί.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.290 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζουμε πως ο παίκτης είχε βρεθεί και το περασμένο καλοκαίρι στο στόχαστρο της Αλτάι, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν αρνητικός στην παραχώρησή του και είχε βάλει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει

«Η Αλτάι πέφτει με τα… μούτρα στον Χατζηγιοβάνη

Η Αλτάι, η οποία είχε εξετάσει τον Χατζηγιοβάνη το καλοκαίρι, τον έχει ξανά στην ατζέντα της. Την περίπτωση του 24χρονου ποδοσφαιριστή δεν την έχουν… παρατήσει στην Αλτάι. Ο Χατζηγιοβάνης αποτελεί διακαή πόθο του προπονητή της τουρκικής ομάδας, Μουσταφά Ντενιζλί.

Ο Χατζηγιοβάνης που πήρε μέρος σε 14 ματς στο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό στο πρώτο μισό της σεζόν, πέτυχε 1 γκολ. Εάν η ασπρόμαυρη διοίκηση άρει την απαγόρευση μεταγραφών θα εντείνει τις επαφές της για να εντάξει στο ρόστερ της τον Χατζηγιοβάνη. Η ομάδα της Σμύρνης έφτασε κοντά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι. Ο Χατζηγιοβάνης είχε 1,5 εκατ. ευρώ ρήτρα, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε και να τον παραχωρήσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.