ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μετά από κάποια ντέρμπι έχει και… Κύπελλο το τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα πρέπει να συνδυάσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με αυτές του Κυπέλλου.

Παναθηναϊκός: Μετά από κάποια ντέρμπι έχει και... Κύπελλο το τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί στο Κύπελλο να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αναγέννησης Καρδίτσας, προκειμένου να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Επίσης, στα ημιτελικά θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν εκ των Άρη ή Λαμία, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Όποιος κάτσει και παρατηρήσει το πρόγραμμα θα δει ότι πριν από τα περισσότερα παιχνίδια του Κυπέλλου, θα έχει να δώσει ένα ντέρμπι είτε εντός είτε εκτός έδρας.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 103.755 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα πρέπει να βρει την… ισορροπία, καθώς και το Κύπελλο αποτελεί βασικό στόχο για τους πράσινους, μετά κιόλας από την ευνοϊκή αυτή κλήρωση.

Για την ακρίβεια στις 16 Ιανουαρίου θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο και στις 18 ή 19 του Γενάρη θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Σε περίπτωση που προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον Άρη ή την Λαμία. Το πρώτο ματς θα το δώσει και πάλι στη Λεωφόρο στις 9 ή 10 Φεβρουάριου, ενώ τρεις μέρες νωρίτερα θα έχει αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Επιπρόσθετα, στον επαναληπτικό των ημιτελικών του Κυπέλλου (αν προκριθεί πάντα απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας) θα αντιμετωπίσει Άρη ή Λαμία εκτός έδρας 1-3 Μαρτίου, ενώ στις 27 Φεβρουαρίου θα έχει υποδεχτεί την ΑΕΚ για την Super League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού τους επόμενους τρεις μήνες:

5/1 Παναθηναϊκός – Άρης 9/1 Βόλος – Παναθηναϊκός 16/1 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 18-19/1 Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας (Κύπελλο) 22/1 Ιωνικός – Παναθηναϊκός 25-26/1 Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός (Κύπελλο) 29/1 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 2/2 ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 6/2 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 9-10/2 Παναθηναϊκός – Άρης/Λαμία (Κύπελλο) 13/2 Παναθηναϊκός Λαμία 19/2 Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 27/2 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-3/3 Λαμία/Άρης – Παναθηναϊκός (Κύπελλο) 6/3 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...