ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Το πρωτάθλημα-τζόκερ και οι αποφάσεις της πλάκας!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τα πολλά κρούσματα που μετατρέπουν το πρωτάθλημα σε μία άνιση μάχη και τις αποφάσεις της... πλάκας της κυβέρνησης και στον αθλητισμό, για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Το πρωτάθλημα-τζόκερ και οι αποφάσεις της πλάκας!

To 2021 έφυγε, το 2022 μπήκε και το μόνο που άλλαξε είναι ο χρόνος. Όλα τα άλλα μένουν ίδια. Με covid έφυγε ο χρόνος ο παλιός με covid πιο επιθετικό μπήκε ο νέος χρόνος. Και το πρωτάθλημα αρχίζει πάλι χωρίς να μπορείς να υπολογίζεις τι μπορείς να περιμένεις στο επόμενο ματς με τόσα κρούσματα που σκάνε κάθε μέρα. Με αυτά τα δεδομένα ο Γενάρης και ο Φλεβάρης θα είναι ότι σου κάτσει. Είσαι τυχερός έχεις λίγα κρούσματα, ελπίζεις, είσαι άτυχος έχεις αποδεκατιστεί από τα κρούσματα, ελπίζεις σε ένα θαύμα να κερδίσεις. Αυτό δεν είναι πρωτάθλημα, είναι τζόκερ! Το ίδιο και με τον κόσμο στα γήπεδα. Βγήκε ο Πλεύρης που έχει δηλώσει, ότι είναι Ολυμπιακός και λέει: «Μέχρι 1000 άτομα στα γήπεδα για 15 ημέρες και βλέπουμε». Κύριε Πλεύρη αφού πήρες αυτή την απόφαση κάτσε να βοηθήσεις τις ομάδες να επιλέξουν τους 1000 που θα μπουν στο γήπεδο και αποζημίωσε και τον κόσμο, που το καλοκαίρι πλήρωσε από το στέρημά του να πάρει διαρκείας και εσύ του λές τώρα ότι δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο.

Της πλάκας αποφάσεις, από ανθρώπους, που έχουν σχέση με τον αθλητισμό, όσο έχω εγώ με την αστροναυτική. Ασχετοσύνη και καταστάσεις που δημιουργούν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Παίξε Παναθηναϊκέ εσύ τώρα με 1000 άτομα στην Λεωφόρο με τον Ολυμπιακό, αλλά όταν πας στο Φάληρο και θα έχουν ανοίξει τα γήπεδα παίξε σε γεμάτο γήπεδο. Στα ανοιχτά γήπεδα 1000 άτομα στην πλατεία Συντάγματος πρωτοχρονιάτικα χιλιάδες λαού αγκαλιά χωρίς κανένα μέτρο. Στα ανοιχτά γήπεδα κολλάει στις πλατείες δεν κολλάει.

Αρα όπως καταλαβαίνετε για ποδόσφαιρο πριν από τα παιχνίδια δεν θα μπορούμε να λέμε πολλά. Διότι μπορεί σήμερα να γράψω κάτι για παίκτες που αύριο μεθαύριο θα βγουν θετικοί και δεν θα μπορούν να παίξουν. Φαντασθείτε σε τι θέση είναι οι προπονητές. Ο Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί σήμερα Δευτέρα να κάνει πλάνα για την Τετάρτη. Θα περιμένει και την αυριανή προπόνηση, να δει ποιοι είναι σίγουρα υγιείς και στη συνέχεια να επιλέξει την καλύτερη ενδεκάδα.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.198 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως ένα όπλο, που είχε ο Παναθηναϊκός ειδικά τον τελευταίο μήνα ήταν η σταθερή ενδεκάδα. Αυτό με τόσα κρούσματα που κάθε μέρα σκάνε δύσκολα θα διατηρηθεί και θα είναι θέμα ημέρας παικτών, που θα αγωνίζονται, όχι τόσο η συνοχή της ομάδας. Αν το ματς με τον Αρη γίνει όσοι αγωνιστούν, όποιοι παίξουν πρέπει να κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη, που θα δώσουν μεγάλο αέρα στην ομάδα και ώθηση για να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση. Παιχνίδι με παιχνίδι, βήμα με βήμα και βλέπουμε. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα ακολουθήσει με αυτό, που ζούμε κάθε μέρα με τον covid.

· Για το γήπεδο θα είναι κρίσιμο το πρώτο δίμηνο του 2022. Αναμένονται-επιτέλους-οι συμβάσεις του ερασιτέχνη, της ΠΑΕ, του Δήμου και στη συνέχεια περιμένουμε την συνέντευξη Τύπου του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναγιώτη Μαλακατέ και εκεί που θα κριθούν όλα είναι στην Γ.Σ του ερασιτέχνη, όπου θα αποφασιστεί αν θα πουν ναι η όχι στον Βοτανικό.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.