ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καταγγελία-σοκ γνωστής αθλήτριας για προπονητή: «Με ακουμπούσε στα γεννητικά όργανα, ήμουν 14»

Αναφέρθηκε σε όσα την έκαναν να υποφέρει.

Καταγγελία-σοκ γνωστής αθλήτριας για προπονητή: «Με ακουμπούσε στα γεννητικά όργανα, ήμουν 14»
Όταν τον Απρίλιο του 2021 έγιναν οι πρώτες καταγγελίες από αθλητές και αθλήτριες της γυμναστικής για περιστατικά βίας και κακοποίησης ουδείς φανταζόταν τα όσα συγκλονιστικά κατήγγειλε σήμερα στην εκπομπή «Live News» του MEGA η πρώην αθλήτρια Μαρία Παπάκου.
Η εν λόγω πρώην αθλήτρια κατήγγειλε πως στα 14 της ο τότε αρχιπροπονητής της Εθνικής ομάδας της ενόργανης την ακουμπούσε ανάρμοστα, κατ’ επανάληψη, στα γεννητικά της όργανα ενώ έφτασε μέχρι την απόπειρα βιασμού.

«Αυτό που συμβαίνει θα το ξέρω μόνο εγώ, εσύ και ο Θεός»

Η Παπάκου ξεκίνησε να περιγράφει τα όσα έζησε λέγοντας ότι «άρχισε να απλώνει τα χέρια του στο σώμα μου – Το έβλεπαν όλοι οι προπονητές. Κανένας δεν του είπε μια λέξη, να του βάλει ένα όριο – Μετά από πολύ καιρό, έτυχε και βρέθηκα με παλιά μου προπονήτρια και με ρώτησε: “Τελικά ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε στρίμωξε, γιατί είχαμε την απορία” – Δηλαδή όλοι το ξέρατε και κανείς δεν έλεγε τίποτα; – “Έκανε σχολιασμό για τα οπίσθιά μου και τον ωραίο τρόπο που μεγαλώνει το στήθος μου – “Μαρία, αυτό που συμβαίνει θα το ξέρω μόνο εγώ, εσύ και ο Θεός” – “Έβαλε το χέρι του στα γεννητικά μου όργανα, προσπαθούσε να με γδύσει, έπιασε το χέρι μου και προσπάθησε να το βάλει μέσα από το εσώρουχό του. Άρχισα να φωνάζω, έπαθα πανικό».

«Με αγκάλιαζε, προσπαθούσε να με φιλήσει στο στόμα»

Η πρώην αθλήτρια της γυμναστικής περιέγραψε το πώς ο εν λόγω αρχιπροπονητής φερόταν ανάρμοστα και επέμεινε στο γεγονός πως παρότι το ήξεραν όλοι, κανείς δεν έλεγε τίποτα.

«Σε ηλικία 14 ετών, άρχισε να απλώνει τα χέρια του στο σώμα μου. Με αγκάλιαζε σφιχτά, προσπαθούσε να με φιλήσει στο στόμα.

Ακουμπούσε τα γεννητικά του όργανα πάνω στα γεννητικά μου όργανα, την ώρα που κάναμε ευλυγισία», εξομολογείται και συγκλονίζει η Μαρία Παπάκου.
«Το έβλεπαν όλοι οι προπονητές αυτό. Κανένας δεν του είπε μία λέξη, κανένας δεν του έβαλε ένα όριο, ένα στοπ. Συνέβαινε σε πάρα πολλά κορίτσια της Εθνικής Ομάδας. Κι εγώ νόμιζα ότι ήταν μόνο σε μένα».
Το ήξεραν όλοι και κανείς δεν έκανε τίποτα. Ήξεραν όλοι ότι ο αρχιπροπονητής της Εθνικής ομάδας της ενόργανης γυμναστικής κακοποιούσε συστηματικά και παρενοχλούσε σεξουαλικά καθημερινά τις αθλήτριές του, μικρά κοριτσάκια 11, 12 ετών.
Αλλά ούτε ένας, δεν έκανε κάτι για να τις γλιτώσει από τα χέρια του.
«Μετά από πολύ καιρό έτυχε και βρέθηκα με την παλιά μου προπονήτρια και μου έκανε την εξής ερώτηση “τελικά ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε στρίμωξε; γιατί είχαμε αυτήν την απορία” και της είπα “το ξέρατε όλοι και κανείς δεν έκανε τίποτα;”».

Τα σχόλια και η απόπειρα βιασμού

Ανατριχιαστική είναι η διήγηση της για το πώς προσπάθησε να τη βιάσει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.
«Έκανε σχολιασμό για τα οπίσθιά μου, μου έλεγε πόσο ωραίο στήθος έχω και πόσο ωραία μεγαλώνει, πότε θα φιλήσει τα χείλη μου. Μου έλεγε χαρακτηριστικά ότι αυτό που συμβαίνει θα του ξέρουμε μόνο εγώ, εσύ και ο Θεός, είναι ιερό”».
«Σε ένα ταξίδι που είχαμε, χτύπησε την πόρτα του δωματίου και του άνοιξε μια συναθλήτριά μου. Δεν τον φοβήθηκα γιατί ήμασταν πολλά κορίτσια μαζί και λέω δεν θα μου κάνει τίποτα. Αυτός όμως είπε σε όλες “φύγετε από το δωμάτιο, θέλω να μείνω μόνος με τη Μαρία” και έφυγαν και με άφησαν μόνη μου. Μου κόπηκαν τα πόδια, άρχισε η καρδιά μου να πάλλεται, να χτυπάει σα να θέλει να βγει έξω από το στήθος μου, δεν μπορούσα να αντιδράσω, θεώρησα ότι είναι τετελεσμένη η κατάσταση, δεν είχα λόγια να πω».
«Έβγαλε την μπλούζα του, μου έπιανε το κεφάλι, προσπαθούσε να με φιλήσει στο στόμα και τον λαιμό. Τον έδιωχνα μακριά αλλά έτριβε το σώμα του επάνω μου. Με πέταξε στο κρεβάτι, σηκώθηκα να φύγω, με τράβηξε από το χέρι, με ξανακόλλησε επάνω του και έπεσα πάνω στο κρεβάτι. Με φιλούσε παντού, έβαλε το χέρι του στα γεννητικά μου όργανα, προσπαθούσε να με γδύσει, έπιασε το χέρι μου και προσπάθησε να το βάλει μέσα από το εσώρουχό του.
Άρχισα να φωνάζω, έπαθα πανικό, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, έτρεμε το σώμα μου εσωτερικά. Μου έλεγε να μη φωνάζω, δεν πρέπει να μας ακούσουν “σε αγαπάω, εγώ είμαι, ξέρεις πόσο σε αγαπώ, μη φοβάσαι, τον έρωτα θέλω να σου δείξω” μου είπε. Οι δυνάμεις μου με εγκατέλειψαν, έβαλα τα κλάματα και εκεί σταμάτησε τελικά. Ενδεχομένως να είχε φτάσει στον σκοπό του. “Δεν πειράζει, μπορεί να χάσαμε σήμερα την ευκαιρία αλλά υπάρχει και άλλη μέρα” μου είπε».

Όλοι το ήξεραν, κανείς δεν έκανε τίποτα»">

Πηγή: sputnik.gr

«Τρέλανε» τους τηλεθεατές ο Ευαγγελάτος: Το αποκαλυπτικό πλάνο παραλίας στον αέρα του Live News που δεν κόπηκε στο μοντάζ (Pic)+
«Τρέλανε» τους τηλεθεατές ο Ευαγγελάτος: Το αποκαλυπτικό πλάνο παραλίας στον αέρα του Live News που δεν κόπηκε στο μοντάζ (Pic)+ 20.123 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
loading...
ΣΧΟΛΙΑ