ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κοντά στα 50 ευρώ η νέα τιμή του μοριακού τεστ σύμφωνα με τον Γεωργιάδη

Πλαφόν στην τιμή των PCR test ανακοινώνει το μεσημέρι (04.01.2021) ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Κοντά στα 50 ευρώ η νέα τιμή του μοριακού τεστ σύμφωνα με τον Γεωργιάδη

Πλαφόν στην τιμή των PCR test ανακοινώνει το μεσημέρι (04.01.2021) ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Σήμερα, η τιμή για ένα PCR test είναι στα 60 ευρώ αλλά σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη μπορεί να πέσει κάτω απ’ αυτό το ποσό, κοντά στα 50€.

Το μεσημέρι θα εκδοθεί και η νέα υπουργική απόφαση για την τιμή των PCR test τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, σημειώνοντας πως για να οριστικοποιηθούν τα πάντα περιμένει μια ανακοίνωση από τον Ιατρικό Σύλλογο.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι η τιμή ορίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πιο συμφέρουσα για τον πολίτη και να μην θέτει σε κίνδυνο την ίδια τη διαδικασία, καθώς εάν τα περισσότερα εργαστήρια δεν έχουν το παραμικρό κέρδος ή και μικρή ζημιά, τότε τα PCR test θα γίνονται από λιγότερα κέντρα και η αναμονή και η πίεση θα αυξηθεί στα υπόλοιπα.

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...