ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρώτα η τριάδα των αγώνων και μετά οι υπόλοιπες εξελίξεις

Ο σχεδιασμός τρέχει στον Παναθηναϊκό, αλλά οι προτεραιότητες είναι ξεκάθαρες.

Πρώτα η τριάδα των αγώνων και μετά οι υπόλοιπες εξελίξεις | panathinaikos24.gr

Ο σχεδιασμός τρέχει στον Παναθηναϊκό, αλλά οι προτεραιότητες είναι ξεκάθαρες.

Η βαθμολογία της Super League: Η θέση του Παναθηναϊκού
Η βαθμολογία της Super League: Η θέση του Παναθηναϊκού 7.142 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι έχουν αρκετά να κάνουν τον Ιανουάριο, τόσο σε επίπεδο ανανεώσεων, όσο και σε πιθανές μεταγραφικές κινήσεις με αριστερό μπακ και χαφ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Τα πάντα, όμως, θα αρχίσουν να προχωρούν- αν δεν αλλάξει κάτι σημαντικά- μετά την τριάδα των αγώνων που έχει μπροστά της η ομάδα.

Το κυρίαρχο αυτή τη στιγμή είναι τα θετικά αποτελέσματα στα παιχνίδια που ακολουθούν με Άρη, Βόλο και Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Εκεί είναι στραμμένη η προσοχή όλων στο κλαμπ, χωρίς, φυσικά, αυτό να σημαίνει ότι δε γίνεται ταυτόχρονα δουλειά για τα υπόλοιπα. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξει εξέλιξη στα του σχεδιασμού πριν από αυτά τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν.

Φυσικά, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, πλην της ενδεχόμενης μεταγραφικής ενίσχυσης στρέφεται στις περιπτώσεις Χουάνκαρ και Χατζηγιοβάνη. Με τον πρώτο θα γίνουν νέες συζητήσεις με σκοπό οι δυο πλευρές να τα βρουν και να πέσουν οι υπογραφές σε νέο συμβόλαιο. Σε ό, τι αφορά την περίπτωση του Έλληνα εξτρέμ, ακόμα δεν έχει κατατεθεί η πρόταση από πλευράς ΠΑΕ και είμαστε εν αναμονή των όποιων εξελίξεων.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close