ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρώτα η τριάδα των αγώνων και μετά οι υπόλοιπες εξελίξεις

Ο σχεδιασμός τρέχει στον Παναθηναϊκό, αλλά οι προτεραιότητες είναι ξεκάθαρες.

Πρώτα η τριάδα των αγώνων και μετά οι υπόλοιπες εξελίξεις

Ο σχεδιασμός τρέχει στον Παναθηναϊκό, αλλά οι προτεραιότητες είναι ξεκάθαρες.

Οι πράσινοι έχουν αρκετά να κάνουν τον Ιανουάριο, τόσο σε επίπεδο ανανεώσεων, όσο και σε πιθανές μεταγραφικές κινήσεις με αριστερό μπακ και χαφ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Τα πάντα, όμως, θα αρχίσουν να προχωρούν- αν δεν αλλάξει κάτι σημαντικά- μετά την τριάδα των αγώνων που έχει μπροστά της η ομάδα.

Το κυρίαρχο αυτή τη στιγμή είναι τα θετικά αποτελέσματα στα παιχνίδια που ακολουθούν με Άρη, Βόλο και Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Εκεί είναι στραμμένη η προσοχή όλων στο κλαμπ, χωρίς, φυσικά, αυτό να σημαίνει ότι δε γίνεται ταυτόχρονα δουλειά για τα υπόλοιπα. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξει εξέλιξη στα του σχεδιασμού πριν από αυτά τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.031 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, πλην της ενδεχόμενης μεταγραφικής ενίσχυσης στρέφεται στις περιπτώσεις Χουάνκαρ και Χατζηγιοβάνη. Με τον πρώτο θα γίνουν νέες συζητήσεις με σκοπό οι δυο πλευρές να τα βρουν και να πέσουν οι υπογραφές σε νέο συμβόλαιο. Σε ό, τι αφορά την περίπτωση του Έλληνα εξτρέμ, ακόμα δεν έχει κατατεθεί η πρόταση από πλευράς ΠΑΕ και είμαστε εν αναμονή των όποιων εξελίξεων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.