ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θύρα 13: “Τρικυμία εν κρανίω η κυβέρνηση – Συγκέντρωση έξω από τη Λεωφόρο στο ματς με τον Άρη”

Ανακοίνωση από τη Θύρα 13, που κάνει λόγο για άστοχα μέτρα για εντυπωσιασμό από την κυβέρνηση και καλεί τον κόσμο σε συγκέντρωση έξω από τα προσφυγικά της Λεωφόρου στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη.

Θύρα 13: “Τρικυμία εν κρανίω η κυβέρνηση – Συγκέντρωση έξω από τη Λεωφόρο στο ματς με τον Άρη” | panathinaikos24.gr
Ανακοίνωση από τη Θύρα 13, που κάνει λόγο για άστοχα μέτρα για εντυπωσιασμό από την κυβέρνηση και καλεί τον κόσμο σε συγκέντρωση έξω από τα προσφυγικά της Λεωφόρου στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη.

Η ανακοίνωση

Εγκλεισμός, περιοριστικά μέτρα, απαγορεύσεις…

Η βαθμολογία της Super League: Η θέση του Παναθηναϊκού
Η βαθμολογία της Super League: Η θέση του Παναθηναϊκού 4.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο αθλητισμός είναι μέρος της κοινωνίας ,το ίδιο είναι και oι οπαδοί που όμως δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με την κοινωνία που θέλετε να διαμορφώσετε. Έχετε χάσει την μπάλα και αυτό αποδεικνύετε περίτρανα στα μέτρα ΠΑΝΙΚΟΥ που έχετε επιβάλει στην χώρα.

Τρικυμία εν κρανίω η κυβέρνηση αδιαφορώντας πραγματικά για το καλό των πολιτών, παίρνοντας μέτρα άστοχα καθαρά για εντυπωσιασμό, κλείνοντας τα γήπεδα σε ανθρώπους που έχουν πληρώσει με ιδρώτα εισιτήριο διαρκείας.

Νόμους, κανόνες και διακρίσεις τέτοιου επιπέδου να τις κρατήσετε για την βουλή και τα κεντρικά σας στην Αλεξάνδρας. Αρκετά τεστ αντοχής έχουμε υπομείνει ως κίνημα έως και σήμερα. Από το ιδιώνυμο Ορφανού και την επαναφορά του από Αυγενάκη, την απαγόρευση μετακινήσεων από τον Λιάνη μέχρι το έγκλημα με ποινή φυλάκισης για ένα καπνογόνο που ελεύθερα μοιράζετε στις προεκλογικές σας εκδηλώσεις.

Εμείς στο σπίτι μας αλλά και όπου παίζει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διακρίσεις ΔΕΝ θα κάνουμε!

Καλούμε τον κόσμο μας στον εντός έδρας αγώνα την Τετάρτη 5/1, όπου η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Άρη σε συγκέντρωση έξω από τα προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στις 19:00.

Όσο θα κατασκευάζετε τέτοιους νόμους και μέτρα, η απάντηση θα έρχεται από τους δρόμους!

ΘΥΡΑ 13-1966

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close