ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για Γιόβιτς – Έρχεται Ελλάδα ο παίκτης

Στην Ελλάδα θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο Στέφαν Γιόβιτς, για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για Γιόβιτς - Έρχεται Ελλάδα ο παίκτης

Έτοιμος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του είναι ο Στέφαν Γιόβιτς, καθώς τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην Ελλάδα, για να γίνει μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Η πλευρά του έμπειρου Σέρβου γκαρντ έχει συμφωνήσει προφορικά σε όλα με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για συμβόλαιο μέχρι τέλος της σεζόν με οψιόν για την επόμενη σε μια συμφωνία win – win και για τους δύο.

Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη για τον Παναθηναϊκό, παρά τα ερωτηματικά που υπήρχαν σχετικά με την ετοιμότητα του 31χρονου Σέρβου, που το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από τραυματισμούς και δείχνει να θέλει να επανέλθει στο προσκήνιο και στην Ευρωλίγκα, μετά τις Μπάγερν, Ερυθρό Αστέρα και Χίμκι, ομάδες που έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν ο Γιόβιτς.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 46.805 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως σας είχαμε αναφέρει από τις 29/12, ο παίκτης είχε συμφωνήσει σε όλα τα ζητήματα με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα είχε μπει σε πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων, με σκοπό όταν και θα οριστικοποιούνταν η άφιξή του στη χώρα μας να ενσωματωνόταν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.