Μπάσκετ

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για Γιόβιτς – Έρχεται Ελλάδα ο παίκτης

Στην Ελλάδα θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο Στέφαν Γιόβιτς, για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Έτοιμος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του είναι ο Στέφαν Γιόβιτς, καθώς τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην Ελλάδα, για να γίνει μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Η πλευρά του έμπειρου Σέρβου γκαρντ έχει συμφωνήσει προφορικά σε όλα με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για συμβόλαιο μέχρι τέλος της σεζόν με οψιόν για την επόμενη σε μια συμφωνία win – win και για τους δύο.

Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη για τον Παναθηναϊκό, παρά τα ερωτηματικά που υπήρχαν σχετικά με την ετοιμότητα του 31χρονου Σέρβου, που το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από τραυματισμούς και δείχνει να θέλει να επανέλθει στο προσκήνιο και στην Ευρωλίγκα, μετά τις Μπάγερν, Ερυθρό Αστέρα και Χίμκι, ομάδες που έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν ο Γιόβιτς.

Όπως σας είχαμε αναφέρει από τις 29/12, ο παίκτης είχε συμφωνήσει σε όλα τα ζητήματα με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα είχε μπει σε πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων, με σκοπό όταν και θα οριστικοποιούνταν η άφιξή του στη χώρα μας να ενσωματωνόταν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Exit mobile version