ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με σημαντικές απουσίες ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη!

Ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει στο ματς με τον Άρη χωρίς τους Καρλίτος, Ρούμπεν, Μαουρίσιο και Χατζηγιοβάνη, με το πρόβλημα ειδικά στο κέντρο να είναι μεγάλο.

Με σημαντικές απουσίες ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη!

Πολλά και σημαντικά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη στη Λεωφόρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ρούμπεν, Μαουρίσιο, Καρλίτος και Χατζηγιοβάνη. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι το πρόβλημα του τριφυλλιού ειδικά στη μεσαία γραμμή είναι μεγάλο, μιας και στο ματς με τον Άρη δεν θα δώσουν το… παρών τα 2/3 των παικτών που παίζουν συνήθως βασικοί.

Επιπρόσθετα, ο Σέρβος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μπουζούκη.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η αποστολή:

Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Αλεξανδρόπουλος, Λούντκβιστ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Παλάσιος, Βιτάλ, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Κώτσιρας, Σάρλια Πούγγουρας, Ιωαννίδης και Μακέντα.

https://twitter.com/paofc_/status/1478437534204112897

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.