ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πάθος για τη νίκη, παρά τα προβλήματα – Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς

Η νίκη επί του Άρη πρέπει να έρθει πάση θυσία για τον Παναθηναϊκό στο αυριανό ματς της Λεωφόρου.

Παναθηναϊκός: Πάθος για τη νίκη, παρά τα προβλήματα - Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς

Η νίκη επί του Άρη πρέπει να έρθει πάση θυσία για τον Παναθηναϊκό στο αυριανό ματς της Λεωφόρου.

Τα προβλήματα για τους πράσινους (όπως και για τους Θεσσαλονικείς) είναι πολλά. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει σημαντικότατες απουσίες λόγω κορωνοϊού, αλλά καλείται να ξεπεράσει κι αυτό το εμπόδιο και να πετύχει τον στόχο της. Εκτός είναι οι Καρλίτος, Μαουρίσιο, Ρούμπεν, Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης. Απουσίες που διαφοροποιούν σε μεγάλο βαθμό τις επιλογές του προπονητή του τριφυλλιού κυρίως στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση.

Ο Σέρβος τεχνικός καλείται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση και να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη νίκη για το 2022. Επί της ουσίας, αυτό που αναζητά ο Παναθηναϊκός είναι να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στο πρωτάθλημα. Άπαντες στο τριφύλλι γνωρίζουν ότι αν έρθει το τρίποντο αύριο, το κέρδος θα είναι διπλό, αφού εκτός από τους πολύτιμους βαθμούς, ο Παναθηναϊκός θα απομακρυνθεί από τον Άρη, ο οποίος αποτελεί βασικό του αντίπαλο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.083 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό, τι αφορά, τώρα, τα πλάνα για την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι και στην άμυνα οι Σένκεφελντ και Βέλεθ. Δεξιά ο Σάντσες και αριστερά ο Χουάνκαρ. Στα χαφ θα επιστρέψει ο Αλεξανδρόπουλος. Ο Βιγιαφάνιες θα παραμείνει, ενώ είναι πιθανό την άλλη θέση να την πάρει ο Λούντκβιστ. Οι Παλάσιος και Αϊτόρ θα είναι στα δυο άκρα της επίθεσης και ο Μακέντα στην κορυφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.