ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

ΕΟΠΕ: Κανονικά η Volley League Γυναικών

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε ότι δεν θα αναβληθούν οι αναμετρήσεις της Volley League γυναικών.

ΕΟΠΕ: Κανονικά η Volley League Γυναικών | panathinaikos24.gr

Αναλυτικά:

Μετά από τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν με τους εκπροσώπους των Ενώσεων και Σωματείων, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 και με σκοπό την, όσο το δυνατόν, προφύλαξη των αθλητών/αθλητριών και όλων των εμπλεκομένων των Σωματείων, το Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. αποφάσισε τη μετάθεση των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων των παρακάτω Εθνικών πρωταθλημάτων κατά δύο εβδομάδες (έως και την ΚΥΡΙΑΚΗ 16/1/2022).

Συμπληρώθηκε η οκτάδα του Κυπέλλου – Οι πιθανοί αντίπαλοι του τριφυλλιού
Συμπληρώθηκε η οκτάδα του Κυπέλλου – Οι πιθανοί αντίπαλοι του τριφυλλιού 530 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ (Ομιλος Δ’ – παραμονή/υποβιβασμός) PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Όμιλος Α’ & Β’) Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΑΝΔΡΩΝ (όλες οι ζώνες) Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (όλες οι ζώνες)

Λόγω έλλειψης διαθέσιμων ημερομηνιών για την ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωσή τους, συνεχίζονται οι διοργανώσεις:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ (Όμιλος Γ’ – άνοδος στην Volley league Ανδρών) ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ (Β’ ΦΑΣΗ) ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Β’ ΦΑΣΗ)

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά για όλα τα Σωματεία και όλες τις ηλικίες, τηρώντας πιστά το Υγειονομικό πρωτόκολλο και συνιστάται η διαρκής παρακολούθηση των αλλαγών σε αυτό.

Η Ε.Ο.ΠΕ. θα είναι στο πλευρό όλων των σωματείων για κάθε διευκρίνιση ή βοήθεια που θα χρειαστούν και είναι σίγουρη στην υπευθυνότητα όλων προκειμένου η επιστροφή στη πλήρη δράση να είναι εφικτή το συντομότερο δυνατόν.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close