ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα απέναντι στον Άρη

Ο παναθηναϊκός Κατεβαίνει στην αναμέτρηση με τον Άρη με το γνωστό 4-3-3, αλλά με ορισμένες αναγκαστικές αλλαγές λόγω απουσιών.

Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα απέναντι στον  Άρη

Ειδικών συνθηκών είναι η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στη λεωφόρο. Και οι δύο ομάδες έχουν χτυπηθεί από τον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να έχουν αρκετές ελλείψεις. Το τριφύλλι δεν θα έχει στη διάθεση του τέσσερις ποδοσφαιριστές που Αποτελούν κομμάτι του βασικού ροτέισον.

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν, ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει και πολλές επιλογές.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα βρίσκονται οι Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ και Σάντσες.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την τριπλέτα του κέντρου πιθανότατα θα αποτελούν οι Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες και Λούντκβιστ.

Όσον αφορά την επίθεση, οι Παλάσιος – Αϊτόρ και Μακέντα συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να είναι στις πρώτες επιλογές του Σέρβου προπονητή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.