ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη 19/1 εντός έδρας με Αναγέννηση Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκαν οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί για το Κύπελλο Ελλάδας. Πότε παίζει ο Παναθηναϊκός με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη 19/1 εντός έδρας με Αναγέννηση Καρδίτσας

Το διήμερο 19 και 20 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν οι αγώνες για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ.

Ενώ θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τις ημερομηνίες και τις ώρες διεξαγωγής των επαναληπτικών αγώνων.

Σε ότι αφορά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη (19/1) της ομάδα της Θεσσαλίας με την ώρα διεξαγωγής να έχει οριστεί για τις 17:00.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι ημέρες και οι ώρες των αναμετρήσεων

Τετάρτη 19/1

15:00 Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

17:00: Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας

19:00 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Πέμπτη 20/1

21:00 Άρης – Λαμία

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.