ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ζωντανά από το Youtube η συνέντευξη Τύπου για τη Διπλή Ανάπλαση

Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, η συνέντευξη Τύπου με θέμα τη Διπλή Ανάπλαση θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι στο Youtube.

Ζωντανά από το Youtube η συνέντευξη Τύπου για τη Διπλή Ανάπλαση

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός την ερχόμενη Δευτέρα (10/1) θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σχετικά με το θέμα της διπλής ανάπλασης και το γήπεδο στο Βοτανικό.

Οι φίλοι του συλλόγου θα έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση, από το επίσημο κανάλι του Ερασιτέχνη στο Youtube.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει σχετικά με την συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας για το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.277 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί απευθείας από το επίσημο κανάλι youtube του Παναθηναϊκού και δικαίωμα παρουσίας θα έχουν μόνο οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι και όχι άλλος κόσμος, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.