ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Μου άρεσε το πείσμα μας για τη νίκη»

Στη συνοχή και στο πείσμα που έδειξε ο Παναθηναϊκός, στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον Άρη.

Γιοβάνοβιτς: «Μου άρεσε το πείσμα μας για τη νίκη»

Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στις απουσίες που είχαν οι δύο ομάδες, σχολίασε τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του και επεσήμανε πως η νίκη κόντρα στους Θεσσαλονικείς είναι σπουδαία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλω να πω πολλά μπράβο στους παίκτες μου, γιατί είναι μια δύσκολη εποχή για όλες τις ομάδες. Είναι σημαντικό με όλες αυτές τις αλλαγές που γίνονται να παρουσιάζουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Το κάναμε σήμερα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως ο Άρης και κερδίσαμε δίκαια. Γι’ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Για τις απουσίες: «Είχαμε απουσίες, αλλά μην ξεχνάμε πως είχε και ο Άρης. Ήταν και οι δύο ομάδες αλλαγμένες. Αυτό που εμένα μου άρεσε ήταν ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού δεν είχαμε χάσει τη συνοχή και το πείσμα μας για να δημιουργήσουμε και να κερδίσουμε».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 10.447 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.