ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αϊτόρ: «Βαρέσαμε το χέρι στο τραπέζι!»

Ο Αϊτόρ μίλησε για τη σημερινή νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη και στάθηκε στην πολύ καλή ομαδική δουλειά.

Αϊτόρ: «Βαρέσαμε το χέρι στο τραπέζι!»

Αρχικά αναφέρθηκε στη συνολική παρουσία της ομάδας του και στη συνέχεια στη δική του απόδοση που όλο και βελτιώνεται.

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, το νικηφόρο αποτέλεσμα έρχεται μέσω από μια μεγάλη προσπάθεια. Παρότι έλειπαν κάποιοι συμπαίκτες μας, τα καταφέραμε. Βαρέσαμε το χέρι στο τραπέζι, κερδίσαμε και ήταν μια καλή αρχή στο 2022. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι μας, που είναι με τον Βόλο. Θέλουμε κι εκεί τη νίκη», τόνισε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.

Σχετικά με την εμφάνισή του είπε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία μου, αλλά πρωτίστως για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Έχω αυτοπεποίθηση και νιώθω την εμπιστοσύνη της ομάδας και των συμπαικτών μου. Αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που μας βγαίνουν τα πράγματα. Είμαστε σε καλό δρόμο, τόσο εγώ όσο και η ομάδα. Το σημαντικό είναι να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 90.606 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...